2777
2789
عنوان

اسمم و میخوام عوض کنم

267 بازدید | 42 پست

سلام من بهاره هستن ۱۷ سالمه البته حدود ۱۰ روز دیگه ۱۸ سالم میشه من خیلی دوست دارم اسمم رو عوض کنم و میخوام عید سال ۱۴۰۴ حدود دو سه ماه دیگه به همه اعلام کنم ولی بین اسم نیکو و کمند و گیسو موندم لطفا نگید اسم خودت قشنگتره کمند رو یکم بیشتر دوست دارم و ی سئوال برام پیش اومد من موهام فره فر سیم تلفنی زشت نیست اتفاقا همه میگن چه خوشگله و‌کجا بر کردی ولی بلند نیست تو نور آفتاب میرم خرمایی میشن چشمام قهوه ای تیره ست قدم بلنده پوستم تقریبا سفیده خواستم ببینم با این مشخصات اسمم رو بزارم کمند زشت نیست اخه اکثرا کمند ها موهاشون بلنده حالا شما بگید لطفا بین اسم نیکو و کمند وگیسو  با این مشخصات کدوم بیشتر بهم میاد؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم نیکی از نیکو قشنگتره به جز این گیسو هم خوبه. ولی حس میکنم تصمیمت احساسی و عجولانه‌س

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما