2777
2789
عنوان

چجوری شوهر پولدار کنم

523 بازدید | 33 پست

بچه ها لطفا مسخره نکنید

من شرایطم بد نیست قشر متوسطم اما با این گرونی هر روز در حال ضعیفتر شدن هستیم

ظاهرم خوبه خداروشکر

شغل و تحصیلات متوسطی دارم

خانواده عادی 

دلم میخواد جوری ازدواج کنم که سختی نکشم آب تو دلم تکون نخوره آخه خیلی سوسولم بی تعارف بگم. ضعیفم تحمل ندارم. چجوری مرد با اخلاق و پولداری رو پیدا کنم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید وارد اجتماع شی 

سفرهای تور 

نمی‌دونم دوستای پولدار 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
لابی هتلکافی شاپ گروندانشگاه آزاد 😂و فرودگاه

تو فرودگاه چجوری دقیقا 😂

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
لابی هتلکافی شاپ گروندانشگاه آزاد 😂و فرودگاه

فرودگاه که دور از شهره سخته همون لابی هتل بهتره 🤣🤣🙈اجازه میدن هرکسی بره اوکیه؟ 

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

فرودگاه که دور از شهره سخته همون لابی هتل بهتره 🤣🤣🙈اجازه میدن هرکسی بره اوکیه؟

والا ما برای قرار کاری میرفنیم  لابی یه هتل معروف تو شهرمون

تو حیاطش کافی شاپ و رستورانم داشت که قیمت چندبرابر جاهای دیگه بود خیلی از دخترا رو میدیدم میومدن به هوای مخ زدن 

دانشگاه آزاد که نصف بیشتر بچه هاش مایه دارن

فرودگاهم که یه سریا جدی جدی می‌رن برای مخ زدن 

کلا یادت باشه یا باید تحصیلات عالی توبهترین دانشگاه داشته باشی و رشته خوب و ظاهر خوب  خیلی تو اجتماع آدم پولدار بیاد یا باید بابا پول دار داشته باشی بقیه چیزا مال قدیم بود الا جواب نمیده