2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورت سفره بی رنگ یا همون طلق

من سه میل می خوام بگیرم ایرانی متری ششصد هتصد 

خارجیش متری ۹۵۰

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

برا گجانمیدونم دو میل بگیرم یا یه میل

صد در صد ۲ میل بگیر مثل شیشه اس 

بعد خارجیش خیلی شفاف تره

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

صد در صد ۲ میل بگیر مثل شیشه اس بعد خارجیش خیلی شفاف تره

ممنونم

شمام دارید

هوا زیرش نمیره

ما موقع کابینت زذن گفتم روکابینتی سفید لراق بزنه داره خط میچفته همش حیفخ

گفتم برا اوپن بگبرم بزارم با سرویس تختم ک خرتب نشن

ما بتازگی برای مادرم خریدیم.فکر کنم پنج میل بود مثل شیشه بود ولی ژله ایی .متری۵۰۰

۳ میل متری ۹۰۰ 

اونوقت ۵ میل چجوری ۵۰۰؟