2777
2789

اره

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میزارن....دعام کن عزیزم

چشم اگه قابل باشم

همیشه اول ورود ۲ رکعت نماز ب نیت تموم اونایی ک التماس دعا خواستن میخونم

تک ب تک یادم نمیمونه اما اقا خودش میدونه❤️

سلام من رو برسون به آقا عزیزم ، بگو که خیلی دلتنگشم ♥️

بله می زارند ببری

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
چشم اگه قابل باشمهمیشه اول ورود ۲ رکعت نماز ب نیت تموم اونایی ک التماس دعا خواستن میخونمتک ب تک یادم ...

من با اقا قهرم خودش میدونه😭💔....الانم درحال جدایی ام بچه هام و ندییدم بگو جان جوادت بچه هامو بهم برسونه😔🙏 

خیلی محبت میکنی 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من با اقا قهرم خودش میدونه😭💔....الانم درحال جدایی ام بچه هام و ندییدم بگو جان جوادت بچه هامو بهم ب ...

این عکس یهویی براش شما

پنجره اتاق رو ب حرمه

ایشالا اقا وساطت کنن ب حق جوادشون

به دلم افتاد بفرستم

این عکس یهویی براش شماپنجره اتاق رو ب حرمهایشالا اقا وساطت کنن ب حق جوادشونبه دلم افتاد بفرستم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭الهی حاجت روا بشی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
میگم یهو نگن چیزیه چون نمیتونم ببرم بدم امانت داریدوره خیلی

خب از اون دری برو که امانتی نزدیکشه فکر کنم باب الرضا اخه شک کردم ولی فکر کنم شارژر نمیشه 

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️