2777
2789
عنوان

خیلی می ترسم

85 بازدید | 8 پست

از اینکه آینده ی بچه هام چی میشه ؟ الان که انقدر سفره ها کوچیک شده اصلا نمیرسیم هیچ پس اندازی کنیم به زور نونی تو سفره میاریم از این تنگدستی خستمه کلی حسرت به دل منو بچه هامه اطرافیان همه مرفه ما اینطور😔😔 

میخوام کارمو استارت بزنم ولی هزارجور ترس و استرس میاد به جونم نکنه نشه نکنه روم نشه نکنه وقت نکنم نکنه خراب شه دودلی ها  و هزارجور درد دیگه  چیکااار کنم من  😔😔خیلی دلم‌گرفته  ❤️‍🩹💔💔💔

من اینطور نبودم قبلا چیزی میخواستم تا بهش نرسم بیخیال نمیشدم انقدر بی مهری دیدم از آدما که...

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

در لحظه زندگی کن  آینده و گذشته روبزار کنار ترس در این زمینه ها اسمش ترس نیست توهومه،اگه میخوای ادمه موفقی باشی نباید بترسی ریسک کن این دو اصول رو پیشنهاد میکنم جدی بگیر انجامش بده دیدگاهت عوض میشه و دیگه هیچوقت نمیای چنین مطلبایی بنویسی

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

در لحظه زندگی کن آینده و گذشته روبزار کنار ترس در این زمینه ها اسمش ترس نیست توهومه،اگه میخوای ادمه ...

درلحظه زندگی و ریسک؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله نتونستم انگار متوجتون کنم درست نسبت به این موضوع

نه اتفاقا فهمیدم چی میگید خواستم بپرسم این دوتارو گفتید دیگه دواصل مهم زندگی هستن 

نه اتفاقا فهمیدم چی میگید خواستم بپرسم این دوتارو گفتید دیگه دواصل مهم زندگی هستن

درسته در مورد رازهای موفقیت در زندگی پس مطالعه کن از طریق گوگل می تونید راحت

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

درسته در مورد رازهای موفقیت در زندگی پس مطالعه کن از طریق گوگل می تونید راحت

اگه بدونید چقدر خوندم ایناروووو استاد شدم در زمینه کمک به دیگران ولی برای خودم که میشه....

کارتو شروع کن من مادرم اگر کار نمیکرد با یک حقوق ما خیلیی بد بود زندگیمون

ای جانم 🥺🥺این جمله خیلی انگیزه بخش بود