2777
2789
عنوان

من واقعا میخوام همین الان بمیرم

336 بازدید | 34 پست

دو ماهه دارم بهش فکر میکنم هی میگم نه اونقدر هم بد نیست ولی تو این یکی دو هفته اخیر فهمیدم چرا واقعا وقتشه فقط نمیدونم چطوری میترسم از بالای ساختمون بپرم چون ممکنه زنده بمونم فقط فلج شم و بدبخت تر شم 

چیکار کنم ؟ 

♡♡

منم میخام عمیقأ میخام از ته دلم میخام

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همش ب پنکه اتاقم‌نگا میکنم

خیلی تحمل‌میکنم خودمو دار نزنم

ولی گاهی انقد ادم کم میاره میفمه راهی جز تموم شدنش نیس

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
یعنی نمیتونی زندگی موفق برای خودت بسازی حتما باید بمیری؟

داشتم سعی میکردم ولی تو این یکی دوهفته اینقدر اذیت شدم که واقعا میبینم ما مرگ خیلی راحت میشم 

♡♡

نکن بابا یه درصد زنده بمونی به چوخ میری

فلج میشی زیرت لگن میذارن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

اگه بعد از مرگ فقط خواب میرفتیم که همه الان خودکشی کرده بودیم،،، خودکشی بدترین گناهه و هیچوقتم بخشیده نمیشه و تا اون لحظه مرگت فرا برسه باید عذاب بکشی

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
اگه بعد از مرگ فقط خواب میرفتیم که همه الان خودکشی کرده بودیم،،، خودکشی بدترین گناهه و هیچوقتم بخشید ...

بقیه گناها بخشیده میشن؟

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
داشتم سعی میکردم ولی تو این یکی دوهفته اینقدر اذیت شدم که واقعا میبینم ما مرگ خیلی راحت میشم

خب بیشتر سعی کن زندگیتو بهتر کنی من دوبار خودکشی کردم و نمردم بعد مریض شدم بخاطر عوارض...لطفا بیخیال شو راهی که من رفتم این شد 

به زندگی به شکل بازی نگاه کن نه غم میمیونه نه شادی 

یه قهرمان باش عزیزم حیف تو ک بخاد بمیری..میدونی وقتی ادم رو کفن میکنن میندازن تو قبر تاز ه اول بدبختی ادمه واسه کارهای نکرده کلی باید جواب پس بدیم اون دنیام حساب کتاب داره

بقیه گناها بخشیده میشن؟

بجز حق الناس بله

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.