2777
2789
عنوان

رابطه جنسی قبل ازازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 57 پست
کسی دقت نمی کنه شاید با قبلیا هم قصدش جدی بوده ولی جور نشده...اطراف من که دیگه حتی مذهبی ترینا و حتی ...

دقیقا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زلیخا که اخرش درست شد....حالا اخرش یوسف می گفت بیا زلیخا ناز میکرد!

چه فایده وقتی بخاطر کارهاش پوتیفار دق کرد و آبروش هم رفت 

حتی یبار نگفت اشتباه کردم طلب کار بود 

خیانت زن در حق شوهر حق الناس نبود؟ 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کارخونه دار زن کاربلد دوست داره نه دختری که برای زندگی متوسط معمولی تربیت شده.اگه ما خراب بودیم معیا ...

معیار تغییر نمیکرد هم ما تو همون مرحله اول خراب بازی یا ایدز می‌گرفتیم یا مثل اون دختره طرفمون قاتل میبود جرمون میداد اولش میشد آخری 😂😂

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

در مورد جمله آخرت باید بگم من 😂😂 اصلا در پیِ پیدا کردن عشق نیستممنتظرم اون بیاد منو پیدا کنه اگه پ ...

باید بری بیون که ببینتت یا نه؟

شما از در خونه نرو بیرون... بدبخت چطوری پیدات کنه؟

من منظورم این نبود بری التماس پسرا رو بکنی که بیا منو بگیر.... ولی اونی که بیشتر تو اجتماعس بیشترم دیده میشه

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

باید بری بیون که ببینتت یا نه؟شما از در خونه نرو بیرون... بدبخت چطوری پیدات کنه؟من منظورم این نبود ب ...

درسته منم موافقم کاملا 

نگفتم که دائما خونه هستم...

اما فعلا موقعیت تو اجتماع بودن هم برام فراهم نبوده زیاد...

مگه از بهمن که کلاسای دانشگام شروع بشه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

درسته منم موافقم کاملا نگفتم که دائما خونه هستم...اما فعلا موقعیت تو اجتماع بودن هم برام فراهم نبوده ...

تو دانشگاه پیدا میشه  

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

الان کسی که رابطه داشته با عقل و منطق خودش قبل ازدواج، به چه کسی ظلم کرده؟

منظور حرف من این نبود که به کسی ظلم کرده.من اسم کسی رو اوردم؟؟؟؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

منظور حرف من این نبود که به کسی ظلم کرده.من اسم کسی رو اوردم؟؟؟؟

خب گفتی ظالم سالمه

محتوای تاپیک هم راجع به رابطه قبل ازدواج بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب گفتی ظالم سالمهمحتوای تاپیک هم راجع به رابطه قبل ازدواج بود

تو حرفم نقصی نمیبینم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

تو حرفم نقصی نمیبینم

الان ظالم کیه؟