2777
2789
منم همینطوری اصلا تو جمع نمیتونم بشینم از خجالت میخام بمیرم از بس بد نگام میکنن همه

منم دارم منزوی میشم و این منزوی شدن حالمو بد تر می‌کنه ، تو چیکار میکنی اینجور مواقع

مجرد بودم راحت بودم حالا که نامزد کردم وقتی یادم نیفته قراره تو جمع مهمونیاشون باشم تپش قلب میگیرم م ...

دقیقا مثل منی الان ک ازدواج کردمو دوتا بچه دارم اصلا تو هیچ جمعی نمیتونم شرکت کنم فکرش تپش قلبمو میبره بالا و حالم بد میشه،،خیلی اوضاعم خرابه همین موضوع منو خونه نشین و زندان خونگی کرده از عالم و آدمم متنفرم،بنظرت دکتر باید رفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو دکتر استرس تو کنترل کن نفس عمیق بکش

این لعنتی فقط تبدیل به خشم شده تو وجودم فقط دوس دارم از دست خودم مشت بزنم به درو دیوار ، قبلا نفس عمیق رو امتحان کردم بد نبود ولی روش استمرار نداشتم

دقیقا مثل منی الان ک ازدواج کردمو دوتا بچه دارم اصلا تو هیچ جمعی نمیتونم شرکت کنم فکرش تپش قلبمو میب ...

لرزش دست شما هم موقع چایی برداشتن و با قاشق غذا خوردن مشخصه؟ همسرتون مشکلی باهاش نداره؟ آخه چرا ما اینجوری ایم

هیچی خودمو تو خونه حبس کردم از بس رفتار بقیه باهام عجیبه

حداقل یه پیاده روی برو ، چون من زیاد خونه موندنی بیشتر می بازم خودمو، دارو اینا مصرف میکنی؟ دکتر به من پروپرانول داد

این لعنتی فقط تبدیل به خشم شده تو وجودم فقط دوس دارم از دست خودم مشت بزنم به درو دیوار ، قبلا نفس عم ...

ب خودت امید بده ...مثلا من ی وقتایی تو جمع دلم پر میشه گریم میگیره نفس عمیق میکشم یا تو دلم با خودم حرف میزنم میگم الان وقتش نیست الان وقتش نیست ب چیزای دیگ فکر میکنم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ب خودت امید بده ...مثلا من ی وقتایی تو جمع دلم پر میشه گریم میگیره نفس عمیق میکشم یا تو دلم با خودم ...

من چون آدم مغروری ام وقتی کسی دستمو میبینه و متوجهش میشه ازم می پرسه چرا میلرزی بیشتر خودمو میبازم خیییلی بده مخصوصا اگه گیر یه بیشعور بیفتی

اتفاقا جدیدا می‌خوام برم کلاس قران، آخرین راهیه که دارم امتحان میکنم

باید اولین راهت می‌بود تا به آرامش برسی 

اینو بدون آنها و اول و آخر خودت و خدا میمونی 

تاپیکای این خانم به درد من خیلی خورد حتما بخون 

به معنی هم توجه کن 

@ماهسونگ    

من پول دکتر رفتن ندارم شما که رفتی چی گفت, تاثیر داروها چطور بود

ببین من یه دوره رفتم روانپزشک از اونجایی که کل مردم ایران افسردگی دارن برام سیتالوپرام تجویز کرد دو سه ماه رفتم دیدم منو تبدیل به موش آزمایشگاهی کرده هربار یه دارو که دیگه داروها رو نخوردم پاشدم رفتم رشت دکتر مغزم اعصاب معروفی بود بهم گفت تو مشکلی تو مغزت نداری و اشتباهی اومدی اینجا بیخودی وقتتو تو روانپزشکی و مغز و اعصاب هدر نده برو تراپی بعد اونم واسه اینکه دست خالی نرم سرترالین بهم داد یه دوره ی یک‌ماهه تا اینکه چند وقت پیش شیش جلسه تراپی رفتم گفت همه چی دست خودته ، تو این لرزش رو باور کردی بخاطر ترس زیاد خلاصه تمرین نفس عمیق داد سه بار در روز هربار یکساعت وقتمو می‌گرفت یه ماه انجام دادم خیلی خوب بود ولی دیگه ولش کردم چون زیاد طول می‌کشید بعد برام منیزیم و ب ۱۲ تجویز کرد اونارم میخورم شاید ۱۵ درصد بهتر شدم تا اینکه نامزد کردم و دوباره از اضطراب به هم ریختم

ببین من یه دوره رفتم روانپزشک از اونجایی که کل مردم ایران افسردگی دارن برام سیتالوپرام تجویز کرد دو ...

ای بابا گویا واسه استرس هیچ درمانی ندادن دکترا

میشه بگی این تراپی رو کجا میشه پیدا کرده آخه همه ی شهرا ندارن

ای بابا گویا واسه استرس هیچ درمانی ندادن دکترامیشه بگی این تراپی رو کجا میشه پیدا کرده آخه همه ی شهر ...

برو پیش یه روانشناس که روان درمانگر باشه و کارش درست باشه مدرک تحصیلشو ببین تو سایت ها که ارشد به بالا خونده باشه پیش مشاور و لیسانس نرو ، یادت باشه روان درمانگر سرچ کنی تو شهر خودت، ولی فقط یه کار حالمو خوب میکرد اونم باشگاه و وزنه و بدنسازی بود که الان دو هفته س ولش کردم کارم زاره