2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شده

من استرس و اضطراب اجتماعی دارم و چند سالی هست که لرزش دست گرفتم و وقتی تو شرایطی قرار میگیرم که می‌دونم مورد قضاوت قرار میگیرم لرزش دستم بیشتر میشه و الان دارم نامزد میکنم و غصه ی اینو میخورم که جلو جمعی که نمیشناسم چیکار کنم، وقتی چایی یا قاشق برمیدارم خیلی مشخص میشه

من استرس و اضطراب اجتماعی دارم و چند سالی هست که لرزش دست گرفتم و وقتی تو شرایطی قرار میگیرم که می‌د ...

بعد 6 سال تازه به عشقم رسیدم بعد یه لحظه این تنش ها و استرس ها ولم نمیکنه با خودم میگم به هم بزنم نامزدیو ولی بعدش میگم اگه اینکارو کنم دیگه زندگی برام تموم میشه

بعد 6 سال تازه به عشقم رسیدم بعد یه لحظه این تنش ها و استرس ها ولم نمیکنه با خودم میگم به هم بزنم نا ...

الا بذکر الله تطمئن القلوب 

آگاه باشید فقط با یاد خدا دلها آرام می گیرد 

ایمانت زیاد کن از خدا بخواه آرام میشی

منم همینطوری اصلا تو جمع نمیتونم بشینم از خجالت میخام بمیرم از بس بد نگام میکنن همه

مجرد بودم راحت بودم حالا که نامزد کردم وقتی یادم نیفته قراره تو جمع مهمونیاشون باشم تپش قلب میگیرم میگم چه غلطی بود کردم ولی نامزدم می‌دونه و باهاش راحتم اما ترس از خونوادش دارم🥲

الا بذکر الله تطمئن القلوب آگاه باشید فقط با یاد خدا دلها آرام می گیرد ایمانت زیاد کن از خدا بخواه آ ...

اتفاقا جدیدا می‌خوام برم کلاس قران، آخرین راهیه که دارم امتحان میکنم

تلقین کردی به خودتاعتماد بنفست کمه؟

اره من تو بچگی زیاد ترسیدم و دعوا و مشکل زیاد داشتم اما از یه سنی به بعد این گره ها و مشکلات تو دستم و بدنم نمودار شد خدا هیچکسو به لرزش دست دچار نکنه بد دردیه

بعد 6 سال تازه به عشقم رسیدم بعد یه لحظه این تنش ها و استرس ها ولم نمیکنه با خودم میگم به هم بزنم نا ...

برو دکتر استرس تو کنترل کن نفس عمیق بکش

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂