2777
2789
عنوان

حموووووووووم😂😁

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست

نه والا ، من چون بچه کوچیک دارم کل مدت حموم توهم میزنم که بیرون دارن دعوا میکنن ، میکشن هم رو و از این فکرا . برای همین عین میگ میگ میپرم تو حموم و میام بیرون 😂😂☺️

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه والا ، من چون بچه کوچیک دارم کل مدت حموم توهم میزنم که بیرون دارن دعوا میکنن ، میکشن هم رو و از ا ...

😁😁خدا حفظشون کنه

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها میشه بگید چیجوری میشه تاپیک رو قفل کرد؟

اره برو تو قسمت نی نی سایت من

تاپیک هایی که ایجاد کردم بزن رو قفل کردن

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

۲ روزه میخوام برم صورتمو بزنم ولی آبگرم کنمون خرابهولی حموم حال آدمو خوب میکنه من هر روز میرفتم😂

😂😂هعی

بند بنداز بابا تیغ که صورت پر مو میکنهههه 

رفیق من زال بود اولش بخاطر کرم پودر خوب بشینه زد با تیغ الان خیلی بد شده

مرسی ولی آقایون بند نمیشه بندازن😂

🥲 آها ببخشید الان متوجه شدم من کلا کورم توجه نمیکنم به نام کاربری

خواهش میکنم تقصیر شما نیست مشکل سایته

چرا سایت 😃

خب عکس پروف من باید مردونه باشه نه زنونه 😂

ارع راس میگی چرا مردونه نذاشتی

البته من کلا به پروف و هیچی توجه نمیکنم معمولا