2777
2789

هیچکدوم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچها من برای خط رایتل اشتباهی شارژ ۲۰تومن خریدم میشه کسی ازم بخره 🙃

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 بهترین هدیه برای من نامه نوشتن برای امام رضا و امام حسین 🥺اما چون مسیرم از جفتشون جور نمیشه (:

همراه اول بخر اسی من خط ایرانسل خریدم هرکار میکنم نت وصل نمیشه هی میگه تنظیمات اتصال اینترنت ارسال شد 

تنظیمات اینترنت گوشی شما ارسال شد. لطفا آن را ذخیره و در صورت نیاز به رمز، کد 1234 را وارد کنید.خرید بسته اینترنت:  

نگا یه چیزا میگن اصلن نمی‌فهمم ولی همراه اول همون دقیقه نتش هم وصله تا ابد

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 بهترین هدیه برای من نامه نوشتن برای امام رضا و امام حسین 🥺اما چون مسیرم از جفتشون جور نمیشه (:

قبلا همراه اول عالی بود الان ایرانسل بهتره از لحاظ آنتن دهی معمولا ایرانسل کلا بهتر از نظر سرعت اینت ...

رایتل من خریدم افتضاااااااح آخر خطمو درآوردم انداختم دور کامل قطع شد ۲۰تومن شارژ خریدم نه میشه برگردوند به حسابم نه میشه انتقال داد زنگ زدم پشتیبانی میگه این قسمت هنوز فعال نشده ولی همراه اول راحت میشه

اتفاقا رایتل خیلی خوبه هم قیمت نت و هم آنتن دهی

پس چرا برای من اینطوری شد دیگه نه کسی می‌تونه بهم تماس بگیره نه من زنگ بزنم