2777
2789
عنوان

بچه ها فیلم پروین و کسی دیده

259 بازدید | 11 پست

میخوام برم سینما ببینم خوب بوده؟

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️....همه مردها مانع پیشرفت زنها میشوند...فقط گاهی با چنان سیاستی آن را انجام میدهند که اصلا متوجه آن نمیشوید🙃

از اونجایی که ورزی کارگردانشهندیده میگه قشنگ نیست

ااا من هیچ کدوم از فیلمایی این کارگاردانو ندیدم پس ارزششو نداره ,☹️☹️

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️....همه مردها مانع پیشرفت زنها میشوند...فقط گاهی با چنان سیاستی آن را انجام میدهند که اصلا متوجه آن نمیشوید🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اونجایی که ورزی کارگردانشهندیده میگه قشنگ نیست

صرفا اومدم شبیه این کامنت رو تایید کنم و برم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
صرفا اومدم شبیه این کامنت رو تایید کنم و برم

شما دیدین؟ یا صرف اینکه برای این کارگردانه میگین؟

نمیدونمکلا فیلماش ظرافت فیلمهای تاریخی رو نداره

درسته آره

بحث کارگردان به کنار ،من کلا با شریفی نیا مشکل دارم!

ای بابا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونمکلا فیلماش ظرافت فیلمهای تاریخی رو نداره

بلد نیست تاریخ رو ب فیلم تبدیل کنه 

منم خوشم نمیاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.