2777
2789
عنوان

زن پسرعموم از خاطره ما بهش بر خورده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3204 بازدید | 143 پست
لوس نبود خانما حسشون قویه متوجه شد ک رو شوهرش کراشیهرکسی جای اون بود ناراحت میشد

کراش چی باو میگم اصلا در حد کودک بودم فقط فاز پرنسسی و عروسی اینا داشتم هیچ ایده ای نداشتم اصلا چی هست اینا هیچوقت هم بزرگ شدم روش کراش نزدم اونم دیگه بخاطر فاصله سنی همیشه یا دوست دختر داشته یا رل و پارتنر حالا هم چند سال ازدواج کرده

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری روش کراش نبودیولی تو تاپیکت گفتی کراش بود و هنوزم هست😐

میگم خودش کراش بود یعنی پسر کراشی بود همیشه خوشتیپ و خوش چهره بوده خب نه اینکه من روش کراش باشم 

کاش تو اینجا بودی 💔

دیقا بابت همین موضوع بوده چه خاطره ای اخه

باو واسه یادآوری گفتیم همه دور هم خندیدیم خودش هم گفت عمو و زن عمو همیشه میخندیدن از کارای من 😁 بنظرم که بامزه بود جای ناراحتی نداشت 

کاش تو اینجا بودی 💔

خدامیدونه چجوریم تعریفش کرده که اون بنده خدا حرصش گرفته

همینجوری که واسه شما تعریف کردم گفتم یادته تور ‌مینداختم‌ رو صورتم میگفتم من عروسم باید برام عروسی بگیری تو هم میگفتی باشه بزرگ شدی برات میگیرم همین بخدا 

کاش تو اینجا بودی 💔

خب خاطره چرتی تعریف کردی بدش اومده 

بیخودی باعث شدی روت حساس بشه

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

همینجوری که واسه شما تعریف کردم گفتم یادته تور ‌مینداختم‌ رو صورتم میگفتم من عروسم باید برام عروسی ب ...

نمیدونم چرا نمیتونم خاطرتو درک کنمممم😂

بیخیال دیگه گذشت

ولی دیگه حواستو جمع کن چجوری با مرد متاهل برخورد کنی

باو واسه یادآوری گفتیم همه دور هم خندیدیم خودش هم گفت عمو و زن عمو همیشه میخندیدن از کارای من 😁 بنظ ...

خب از نظر تو اینه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا