2777
2789
عنوان

زن پسرعموم از خاطره ما بهش بر خورده❓

4949 بازدید | 210 پست

الان تایپ میکنم سریع میزارم 

صبح اومده بودن به بابام سر بزن بعدش ۱۰ سال از من بزرگ‌تره ولی خب خیلی کراش بوده و هست آقا این خانمش بارداره منو پسر عموم یه خاطره خیلی قدیمی با هم گفتیم خندیدیم ولی فکر کنم به خانمش بر خورد یه جوری عوض شد حالت صورتش نمیدونم شایدم بخاطر بارداری هستش 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاطره اینه من خیلی بچه بودم قبل اینکه اصلا بدونم عشق و عاشقی چیه اینا خیلی این کارتونا پرنسسی و لباس عروس و اینا دوست داشتم تو تصوراتم هم همش پسر عموم بود مثلا بهش میگفتم این روسری مثلا تور عروسی تو هم بیا بازی داماد باش این بازیا بچه گونه اونم همش میگفت باشه بزرگ شدیم حتما برات عروسی میگیرم به همین سادگی فقط یه بازی کودکانه. 

کاش تو اینجا بودی 💔

حق داشته نباید یادآوری میکردی

اون ۱۰ سال از من بزرگ‌تر بود من کلا بچه بودم فقط در حد همین بازی بود بعدش بابا مامانا میخندیدن میگفتن مثلا چه عروس خوشگلی میشی آفرین اصلا خیلی کودکانه بود هیچ وقت هیچ احساس عاشقانه نسبت بهش نداشتم اصلا 

کاش تو اینجا بودی 💔