2777
2789
عنوان

مامانم جدا شه ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 52 پست
همین امروز یه روانشناس خوب پیدا کن وقت بگیر مامانت بره

پیدا کردم میگه نه اتفاق خاصی نمیفته با روانشناسم یا میگ بمونو بساز یا جداشو دیگه چی بگه راضیش کردم عصر زنگ بزنه اگه باز مخالفت نکنه/:

میدونی عزیزم خیانت مرد خیلی سخت برای یه خانم اگ بخواد جدا شه حق داره چون از درون داغون میشه کم کم ا ...

واقن هیچ توقعی ازش ندارم روز اولیم که فهمید گفتم هر تصمیمی که میخای بگیر به ما فکر نکن ولی شرایط خودش سخته نه میخاد زندگیش از هم بپاشه نه میتونه پیش بابام بمونه /:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیدا کردم میگه نه اتفاق خاصی نمیفته با روانشناسم یا میگ بمونو بساز یا جداشو دیگه چی بگه راضیش کردم ع ...

پس مشاوره خوبی نرفته

حتما بفرستش بره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
هععع این که اره دیگه کاریه که انجام داده مشکلم اینه بعد طلاق میترسم مامانمم نتونه سرپاشه/:

نزار مامانت بره و از شما جدا بشه

خیانت به تنهایی آدم رو از پا میندازه، دیگه اگر بخواد از بچه هاش جدا بشه که نابود میشه

من ۱۷ اره دو تا خواهر دارم یکی بزرگتر یکی کوچیکتر مامانم میگه خاهر بزرگترت که دیر یا زود ازدواج میکن ...

عزیییییزم چقد حرف مامانتو درک کردم

منم سه تا بچه دارم،دقیقا بچه وسطیم مظلومتره همیشه نگرانشم🥲

خدا کمکت کنه 

بنظرم لازمه خودتم با مشاور صحبت کنی، اگه شرایط از خونه بیرون رفتن رو نداری مشاوره آنلاین خوب پیدا کن و صحبت کن...

واقن هیچ توقعی ازش ندارم روز اولیم که فهمید گفتم هر تصمیمی که میخای بگیر به ما فکر نکن ولی شرایط خود ...

میدونی بعصی وقتها یه فشار کوچیک  برای مردا لازم  تا بترسن و دستی دستی زندگی زن ووبچه شون  رو خراب نکنن 

مامانتون تا حالا دادگاه نرفته ؟

ببره پدرتون رو تا دادگاه  تا پدرتون  بدونه دنیا بدون حساب و کتاب نیس 

بلکه دست از خیانت برداره آخه حیف ۳تا دختر دست گل داره 

مشاوره خوب  هم برین با مامانتون رو 

یه کانالی تو ایتا هس آموزشگاه سید حسینی ایشون در این‌مباحث خیانت و زندگی زناشویی  خیلی به خانمایی که زندگی شبیه مامان شما دارن کمک کرده که بتونن زندگی شون رو از متلاشی شدت نجات بدن 

ان‌شاءالله بهترین اتفاقا برای خانواده تون بیوفته و خوشبختی هر لحظه همراهتون 

واقن هیچ توقعی ازش ندارم روز اولیم که فهمید گفتم هر تصمیمی که میخای بگیر به ما فکر نکن ولی شرایط خود ...

میدونی بعصی وقتها یه فشار کوچیک  برای مردا لازم  تا بترسن و دستی دستی زندگی زن ووبچه شون  رو خراب نکنن 

یه کانالی تو ایتا هس آموزشگاه سید حسینی ایشون در این‌مباحث خیانت و زندگی زناشویی  خیلی به خانمایی که زندگی شبیه مامان شما دارن کمک کرده که بتونن زندگی شون رو از متلاشی شدت نجات بدن 

ببره پدرتون رو تا دادگاه نه برای طلاق براب اینکه   پدرتون  بدونه دنیا بدون حساب و کتاب نیس 

مشاوره خوب  هم برین با مامانتون رو

ان‌شاءالله بهترین اتفاقا برای خانواده تون بیوفته و خوشبختی 

۳۹ سالشه بابامم جایی نداره بره /:

اون تک‌نفره می‌تونه اجاره کنه راحتتره تا مامانت اینجوری بهتر قدر مامانت مبدونه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

نزار مامانت بره و از شما جدا بشهخیانت به تنهایی آدم رو از پا میندازه، دیگه اگر بخواد از بچه هاش جدا ...

اره بهش گفتم با بایام هردو باهم برن مشاوره حضوری بابام نخاد بره هم بگو جدا میشم که بیاد/: