2777
2789
عنوان

مامانم جدا شه ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت بمون خونه بابات رو اخراج کنید ...و خرجی هم با بابات باشه فعلا از روی عصبانیت جدا نشه بزارید ی ...

یکی دو هفتس میگزره عصبی نیس میگه نمیتونم ببخشم میگه اگه یه سال بابات جدا از ما زندگی کنه باز بخاد بگرده تو این یه سال کلی کارای دیگه انجام میده اوضاع بدتر میشه/:

مادرت بره مشاوره اگر قرار به موندنه که پدرت هم باید بره همون مشاور و زوج درمانی بشنو حق طلاق رو به م ...

نمیدونم نفقه اینا دقیقن چین ولی میدونم مامانم سرپرستیمونو به عهده نمیگیره 

مشکل من این نیس با کی بمونم مشکلم حال مامانمه/:

زندگی بعد طلاق  برای یک زن که حقوق نداره خیلی سخته به نظرم باهم برن مشاوره اگر نشد مامانت مهریه اش بگیر با خونه تا اون موقع پدر گرامیتان بره دنبال هوسش 

نزار مادرت بره مادر دلسوز بچه هاش وقتی مامانت بره زندگی رها کنه برای هوس بابات زندگی برای شماهم سخت میشه درکنار نامادری 

نامادری دلسوز آدم نیست 

نمیدونم نفقه اینا دقیقن چین ولی میدونم مامانم سرپرستیمونو به عهده نمیگیره مشکل من این نیس با کی بمون ...

همین امروز یه روانشناس خوب پیدا کن وقت بگیر مامانت بره 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شما چند سالته؟خواهر و برادر دیگه داری؟اصولا روانشناسا این موقعا میگن والدین بچه هارو قاطی دعواهاشون ...

من ۱۷ 

اره دو تا خواهر دارم یکی بزرگتر یکی کوچیکتر مامانم میگه خاهر بزرگترت که دیر یا زود ازدواج میکنه خاهر کوچیکترتم از پس خودش برمیاد من دلم به حال تو میسوزه برا همین از تو نظر میخام /:

اره کاش قاطیم نکنن من خودمم یه سالو نیمه که خیانته بابامو میدونستمو به بابام گفتم میدونم ولی به مامانم نگفتم که من دخالتی نداشته باشم/:

میدونی عزیزم خیانت مرد  خیلی سخت برای یه خانم 

اگ بخواد جدا شه حق داره چون از درون داغون میشه کم کم 

اگم نمیتونه باهاش زیر به سقف زندگی کنه و شما  هم دوست ندارین جدا شه میتونه تقاضای خرج نفقه بکنه و شرط کنه که پدرتون جدا زندگی کنه  تا طلاق نگیره و شما و مادرتون هم با هم زندگی کنین یه مدت تا ان‌شاءالله وضعیت بهتر بشه 

باید پدرتون هم بخواد درست زندگی کنه حدالاقل برای خوشبختی بچه هاش 

همش نباید از مادرتون توقع داشته باشین بسوزه  وبسازه