2777
2789
عنوان

مامانم جدا شه ینی

345 بازدید | 52 پست

بابام خیانت کرده خب مامانم اینسری دیگه میگه نمیتونم ببخشم میخام برم فقط بخاطر تو(ینی من)موندم میگه میتونی بدون من؟خب من خودم میدونم شرایط قراره خیلی سخت باشه برا هممون میخام بهش بگم نرو ولی میگه اصلن نمیتونم باباتو ببخشم میگم بعد طلاق میخای بری کجا میگه که یه جا میرم حالا درصورتی که نه کار داره نه جایی برای موندن خونه به اسم مامانمه ولی چون سرپرستیمونو بابام به عهده میگیره میدونم که مامانم میره ازینطرف میگم با اینکه قراره شرایطش انقد سخت باشه بعد طلاق میخاد جدا شه ببین چقد براش سخته پس بابامم ازونور میگه اگه بری خودمو میکشم به مامانم گفتم با مشاور صحبت کن میگه اونم میگ یا جدا شو یا بساز دیگه حالا راضی شد صحبت کنه ولی خب بازم نمیدونم چه نتیجه ای قراره بگیره شما بودین چیکار میکردین؟با وجود سه تا بچه؟بگین بره کار کنه خودشو ....خب چیکار کنه که بتونه تنهایی زندگیشو اداره کنه کارم همین راحتی گیر نمیاد که/:

مامانت چند سالشه شرایط کارکردن بیرون داره

خونه شما و مامانتون بمونید باباتون بره 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم😢 خدا ارامش بده به دل مادرت

راجب رفتن یا موندن نظری ندارم

ولی اگه مامانت تو این زندگی موند حتما تشویقش کن بره یه هنری یاد بگیره خودشو مشغول کنه یا بره سر کار، وگرنه افسردگی میگیره

ما بمونیمم باز بابام جاییو نداره میگه خودمو میکشم/:

به نظرم کسی که خطا کرده باید بره.اینا حرف مفته نترس

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

مادرت بره مشاوره اگر قرار به موندنه که پدرت هم باید بره همون مشاور و زوج درمانی بشن

و حق طلاق رو به مادرت با تعهد محضری بده.

اگر نتیجه به جدایی باشه 

بچه نیستی که ، انتخاب سرپرست باخودته ، مادرت رو انتخاب کن و نفقه رو باید پدرت بده، با مادرت بمونین تو خونه، 

و پدرت بره پیش همونی که باهاش خیانت کرده.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ