2777
2789
عنوان

همخوابگاهیم برام ی قوطی شیر گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 49 پست
😂 من بودم 100 تومنم خرج رفیقم میکردم نمیگرفتم چ برسع به 19تومن چ رویی داره رفیقت

وا

کار دنیا برعکسه

طرف لطف کرده عوض سپاس شد رو دار

خودم ممنون دار کسی هستم برام خرید انجام بده

یه لباس پوشیدن ضد آفتاب زدن 

رفتن تا مارکت و برگشت رو جای من انجام میده 

جدا از معطلی و پولش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که خجالت میکشم بگیرم چون کمه

دقیقا 

الان طرف هرچقدر هم بدبخت و بیچاره باشه دیگه زیر 100 ت پولی نیست 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
خسیس نیستن برادر برنامه ریزی دارن .برا همینه اکثر آقایون وقتی زن میگیرن صاحب همه چی میشن

کلا گفتم دوس ندارن خرج کنن اتفاقا برسه به همسر میدوشن طرفو پول خودشون براشون مهمه  همسر دوس پسر نه

😪🙌

سر دو تومن چقدر مردم 😑 من بودم نمیگفتم

اشتباه میکردی نمیگفتی.اتفاقا اون دو تومن خیلی مهمه کاری با ارزش پول ندارم ولی آدم باید تو این مسائل دقیق باشه چه بدهی باشه چه طلب.اون بنده خدا هم نگفته دزدی حقشو خواسته کار خوبی کرده 

افرین همینو میگم همشهری

همچنان اهوازی؟ یا مهاجرت کردی؟

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚