گفتم برات کارت به کارت میکنم شد ۱۹.۶۰۰هزار تومن شماره کارت گرفتم و اینا گفت من یادم نیست چقدذ شد من ۱۶.۹۰۰ اشتباهی یادم بود گفتم ۱۷ تومن شد اونم بلافاصلع گفت فلانی الان خرید ۱۹ تومن شد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعا ادم روش میشه 19تومن بکیره پولی نیست خدایی بعد ی روز تو هم محتاج رفیقت میشی رفاقت واس این روزاس ...
اولا ما مقدار دوستیشون رو نمیدونیم .دوم دختر با پسر فرق داره .دخترا غالبا برنامه ریزی دقیقی روی پولشون دارن .سوم اگه شما هم برنامه ریزی کنی انشالله هیچ وقت محتاج نمیشی...
ببین همین که وقت گذاشته رفته گرفته آورده باید تشکر کنی واما بابت هزینه اتفاقا"خوب کاری کرده یادآوری کرده شما باید عذرخواهی کنی چون حساب حسابه کاکا برادر