2777
2789
عنوان

همخوابگاهیم برام ی قوطی شیر گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂 من بودم 100 تومنم خرج رفیقم میکردم نمیگرفتم چ برسع به 19تومن چ رویی داره رفیقت

با اینکار کسی نمیگه فلانی چه خوبه .....هرچیزی حدی داره ، رفاقت دوطرفه است شاید دوستت هم برات همینکار رو میکنه ...دو طرفه نباشه میشه سو استفاده

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
واقعا ادم روش میشه 19تومن بکیره پولی نیست خدایی بعد ی روز تو هم محتاج رفیقت میشی رفاقت واس این روزاس ...

اولا ما مقدار دوستیشون رو نمی‌دونیم .دوم دختر با پسر فرق داره .دخترا غالبا برنامه ریزی دقیقی روی پولشون دارن .سوم اگه شما هم برنامه ریزی کنی انشالله هیچ وقت محتاج نمیشی...

ارعه بستگی به طرف باشه ببینم لاشیه ی ادامسم براش نمیخرم

خب دیگه میگم دو‌ طرفه است حتما برات خرج میکنه که حاضری براش خرج کنی .... 

بعدم این بنده خداها خوابگاهی هستن شرایطشون فرق داره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
واقعا ادم روش میشه 19تومن بکیره پولی نیست خدایی بعد ی روز تو هم محتاج رفیقت میشی رفاقت واس این روزاس ...

طرف نیازمند نبوده که بگه ایراد نداره و پول رو نگیره ، بحث محتاج بودن اینجا مطرح نیست

این اشتباهیه که یادمون دادن که خجالت بکشیم و رومون نشه پولمون رو بگیریم

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ارعه دخترا خسیسن مرسی شمام محتاج نامردان نباشی الهی

مودب باش ، یعنی چی دخترا خسیسن؟ 

آدم عاقل برای خرج کردنش برنامه ریزی داره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم