2777
2789
عنوان

خواستگار پیدا شدن

512 بازدید | 41 پست

وقتی یه دختری میگه موقعیت ازدواج نیست واسم میگن برو عروسی روضه مهمونی فلان . حالا اگه این دختر خانوادش ده سال یبارم عروسی و روضه نرن و منزوی باشن ، باشگاه و مسجد و اینام که اصلا هیچ خبری نیست . و خب دانشگاهم دخترونه باشه اما واسه ارشد بخاد بره دانشگاهه مختلط . این آدم چطوری باید با همسرش آشنا بشه ؟؟تو این برنامه های چت و اینام که آدم درست و حسابی نمیاد همه از دم درب و داغون یا دنبال چیزای نامناسب .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده نمیرن خودت برو ، بعدم خیلی از ازدواج ها با توسل به شهدا و ائمه صورت گرفته ، چرا توسل نمیکنی ...

خیلی چله و دعا میگرفتم یزمانی . و خب به مزار شهدا هم خیلی سرمیزدم اتفاقی نیفتاد

خیلی چله و دعا میگرفتم یزمانی . و خب به مزار شهدا هم خیلی سرمیزدم اتفاقی نیفتاد

برا چیته حالا واقن میخوای ازدواج کنی؟قصدت جدیه ینی؟به نظرم هرچیزی دنبالشم باشی بیشتر ازت فرار می‌کنه اینو قانون جذب میگه ی مدت رها کن روی خودت کار کن شخص مورد نظر هم از راه درست میاد تو زندگیت و آدم‌مناسبتو جذب میکنی

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

زبان که من آموزشگاهایی که میشناسم اغلب دخترونه س خودمم سالها رفتم ولی الان واقعا حالش و مخصوصا پولش ...

اگر سفر میری یا خانوادت اوکین میتونی تورهایی که مطمئنن یا چه میدونی اکیپ های اینجوری البته مطمئن ها نه که خدایی نکرده بری ایدز و این مسخره بازیا مبتلا بشی هستن بری که خوبه به نظرم اما در کل سالم ترین و راحت تریناشون همین گشتن تو اجتماعه مثلا حتی ی فروشگاه هم خودت برو خیلی تاثیر داره این اجتماع خود فروشنده ها و...

به خودت هم برس و روی خودت کار کن آدمتو پیدا میکنی

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️