2777
2789
عنوان

خواستگار پیدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سایت ادم و حوا انگار واسطه گری میکنه برای ازدواج یه سر بزن من دیدم بدک نبود انگار

اصلا حس خوبی نسبت به سایتا ندارم . یارو چه فکری میکنه پیش خودش . اکثرا هم ببخشید صیغه یا دوسدختر میخان

اصلا حس خوبی نسبت به سایتا ندارم . یارو چه فکری میکنه پیش خودش . اکثرا هم ببخشید صیغه یا دوسدختر میخ ...

عه جدی 

نمیدونستم 

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

ت چت ناشناس نامزدمو پیدا کردمفضای خوبی نیست آسیب زیاد دیدمولی خب آدم خوبم بود

تو این چتا اکثرا آدمای بدرد نخور میخان ۹۸ درصد . بیکار بی پول و .... خیلی چیزای دیگه . همشونم برای چت +۱۸ میان 

زبان که من آموزشگاهایی که میشناسم اغلب دخترونه س خودمم سالها رفتم ولی الان واقعا حالش و مخصوصا پولش ...

بعد ی چیز دیگه هم که هست همین بحث واسطس ببین نه هر واسطه ای ولی ی سری واسطه ها هستن حتی شده از خود فامیل معرفیت میکنن و مورد های خوب دارن البته میگم ی سری ها و باید خیلی آدم‌ببینی و صحبت کنی و رد کنی تا آدم‌مورد نظر و مناسبتو پیدا کنی پس تو فامیل هم تو دید باش تو جمع ها و... آداب معاشرت بلد باش انرژی زنانتو بالا ببر لباس خوب و آراستگی و بوی خوب و خلاصه همه چیزایی که به جذابیت آدم‌اضافه می‌کنه رو داشته باش ناخودآگاه طرفدارای خودتو پیدا میکنی

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

سایت ادم و حوا انگار واسطه گری میکنه برای ازدواج یه سر بزن من دیدم بدک نبود انگار

منم شنیدم اینو خوبه؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بعد ی چیز دیگه هم که هست همین بحث واسطس ببین نه هر واسطه ای ولی ی سری واسطه ها هستن حتی شده از خود ف ...

من راستشو بخای گفتم که خانوادم زیاد اجتماعی نیستن . ما کلا کم جمعیتیم رفت و امد نداریم . بعدم ظاهرم و اینا از خیلیا بهتره . اما عمل زیبایی انجام ندادم درصورتیکه الان خیلی مد شده . بعدم واسطه من ندیدم توی فامیل چون ما اصلا پسر نداریم بیشتر دخترن 

منم شنیدم اینو خوبه؟

اصلا . بنظر تو آدم درست حسابی میاد تو سایت دتبال زن ؟؟ یا سن بالا هستن یا شرایط نامناسب یا طلاق گرفته . دخترا شاید مناسب باشن ولی پسرا نه

اصلا . بنظر تو آدم درست حسابی میاد تو سایت دتبال زن ؟؟ یا سن بالا هستن یا شرایط نامناسب یا طلاق گرفت ...

والا منم اعتقادی ندارم بهش اصلااا ولی خیلی تعریفشو دارم می‌شنوم حتی میگن تو  تی وی هم پخش زنده تلویزیون معرفیش کرده به نظرم نه واقن نرو دنبال این سایتها و مجازی دنبال پارتنرت همش پوچه بدتر مغز و روحتو مریض می‌کنه محیطشون