2777
2789

روزی نیست نیام نی نی سایت در مورد اسکویید گیم تاپیک نبینم 😂😐عن شو در آوردید دیگ بخدا منم هر دو فصل رو دیدم اره فصل دوم آخرش بی معنی تموم شد اره فصل سوم هم داره اره اسفند میاد به احتمال زیاد اره بازیگراش شاید Btsباشن ووووو.......دهنمون سرویس شد تبلیغ نی نی سایت یه طرف دیگ خواهشاً شما تبلیغ نکنید با تاپیک زدن🤫🤣🤣🤣

من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂

😂😂 بی تی اس بیاد کلا کنسله

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن دی کاپریو میاد 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وااا چرا

خوشم نمیاد ازشون 

اسکویید گیم  کجا و بی تی اس کجا 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

میگن دی کاپریو میاد

اون کیه؟

بی تی اس کیه😂

یه گروه ۷ نفره خواننده کره ای