2777
2789
عنوان

راجب دوست پسرم بیاین تروخدا

313 بازدید | 13 پست

دوستان من ۲۱ سالمه و تقریبا ۳ سال تو رابطه بودم بعد ۳ ماه پیش ما کات کردیم من همش میرفتم سمتش التماس میکردم که نرو برگرد من همه چیو درست میکنم میگفت نه رابطمون درست شدنی نیست. بعد من فهمیدم که این اقا در نبود من دوستاش هی میبردنش تو جمع جدید اکیپ جدید پیدا کرده بودن توشم ۳ تا دختر بود ولی خب میدونستم هیچ حسی به اونا نداره فقط میره باهاشون بیرون. بعد من از استوریای دوستش دیدم بعد دیدم رفته هر سه تاشونو فالو کرده‌ دختراشونو. بعد رفتم کلی بهش دری وری گفتم که اره تو رفتی ادمای جدید پیدا کردی ی ماه نکشیده رفتی دختراشو فالو کردی رفتی باهاشون اینور اونور همشون تو ماشینت بودن دختر پسراش گفت ما دیگه تو رابطه نیستیم که نخوام بکنم گفتم لطفا انفالوشون کن دیگه باهاشون بیرون نرو گفت باشه بخاطر تو دیگه نمیرم انفالوشونم کرد. چند روز بعدش دوباره من هی رفتم سمتش گفتم تروخدا بیا برگردیم گریه میکردم میگفت بیخیال شو نمیخوام و اینا بعد هیچی دیدم ۲ روز بعد التماسای من باز رفته باهاشون بیرون خونه یکی از دخترا جمع شدن بعد دیدم باز رفت فالوشون کرد. اقا هیچی من اینو فهمیدم کلا قیدشو زدم تا اینکه ۲ ۳ هفته گذشت دوستش منو دعوت کرد تو جمعشون منم از خدا خواسته رفتم بعد اونجا دوست پسر سابقمم بود بعد کلی باهام حرف زد گریه کرد گفت بیا برگردیم و گفت من اصرار کردم به بچه ها که دعوتت کنن بیای منم گریم گرفت گفتم اره بیا برگردیم و بعد ۳ ماه دوباره برگشتیم ولی خیلی کارایی که تو جدایی کرد ناراحتم کرد نمیدونم میتونم ببخشمش یا نه شما بودین چیکار میکردین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه اینقد اصرار بهش کردی بیا برگردیم حالا میگی نمیتونی ببخشی 

مگه میشه 

الان باید خوشحال باشی ک 

به نظرم منطقی باید باهاش صحبت کنی 

برگشتن تنها که نشد باید بدونی چرا نمی‌خواسته برگردی یا حالا چرا میخواد برگردی 

عجیبه 

چرا پس می‌رفت سمت اون دخترا؟ بعدش یهو گریه کرد گفت برگرد

چن سالشه 

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

کات میکردم چون آدم قابل اعتمادی نیست توی زندگی ک چیزی بشع قهر کنیم سریع جایگزین پیدا میکنه برای خودش و احساس طرف مقابلم براش مهم نیست پس کات میکردم ک برم توی زندگی با بچه بی گناهی برگردم

کات میکردم چون آدم قابل اعتمادی نیست توی زندگی ک چیزی بشع قهر کنیم سریع جایگزین پیدا میکنه برای خودش ...

اخه همه چی بینمون خیلی خوب داره پیش میره تازه بهم گفت دیدی چقدر دخترای خوبی بودن خانوم بودن توام باهاشون دوست شو و. اینا

اخه من قیدشو زدم خودش یهو اومد سمتم گفت بیا برگردیم

اگه قیدشوزده بودی وقتی دوستش گفت بیامهمونی بدوبدونمیرفتی یاخودش گفت برگردیم برنمیگشتی معلومه هنوزدوسش داری هرچنداشتباهه برگشتتون بهم دوستمم همینجوری شد الکی کش میدادن باهم بودالان بعد۵۵سال سرعقل اومد کات کرد

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان