2777
2789
عنوان

خودکشی بخاطر لکنت

251 بازدید | 36 پست

میدونید خیلی سخته ک تو جمع نمیتونی راحت حرف بزنی همش درگیر این چجور کلمات راحت تر پیدا کنی چیکار کنی متوجه لکنتت نشن وقتی از پسش بر نمیای با تعجب نگات میکنن وقتی ی کار واجب داری اما نمیتونی بگی می‌ریزی تو خودت وقتی لکنت کاری می‌کنه اضطراب اجتماعی شدید بگیری ک از ی مغازه رفتن بترسی وقتی دعا می‌کنی کسی ک نمیخای پیشش لکنت کنی باهات حرف نزنه وقتی مجبوری کاری ک دوس داری انجام ندی چون می‌دونی با این گفتار از پسش بر نمیای ....و از همه بدتر موقعی ک میفهمی لکنت تو بزرگسالی درمان نداره

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فیلم سخنرانی پادشاه رو نگاه کنید درباره مشکل شماست 

شاید کمک کنه بهتون .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

همیشه توجه کردم ادمای خاص تهش به یه جایی میرسن

مثلا اقای علی دایی همین مشکل رو داشت با تمرین زیاد شمرده حرف زدن تونست تا یه جایی درمان کنه

خلاصه سخت نگیرین خدا یه چیزی رو بگیره یه چیزی به ادم میده 

خودکشی بزرگترین گناهه

بخششی اصلا نداره

از چاله به چاه افتادنه

بزرگترین حماقته

خب هر کی یه عیبی حداقل داره راهش راه حل کردنش خودکشیه؟؟؟؟؟؟

برید پیش مشاور گفتار درمانی

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

چرا درمان ندارهیه دکتر خوب پیدا کن ماهی یک جلسه برو پیشش ما داشتیم درمان کرده

فقط میتونی تو موقعیت های مختلف با چند تا قلق کنترل کنی ک مخاطب نفهمه ک من استرسی ام نمیتونم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170

عزیزم دنبال درمان برو

ما آدم ها هرکدوم یه رنگی مشکل تو زندگیمون داریم یکی سلامتی یکی مالی یکی ظاهری و.... باید  تلاش کنیم حلش کنیم. اگرم تلاش کردیم و نشد صبر داشته باشیم

خدا گر زحکمت ببندد دری ، ز رحمت گشاید در دیگری❤️🤍

خیلیا هستن که لکنت دارن عزیزم من هم کلاسیم داشت بقول خودت درمانم نمیشد اما باهاش کنار اومده بود اتفاقا ازدواجم کرده ماشالله دوتا بچه داره

اول باید از خودت راضی باشی همه یه مشکلی دارن یکی توی روانش یکی جسمش اونیکه توروبخواد با همون لکنتم میخواد 

من هم یه طور  خاص صحبت میکنم 

هرکس منو میبینه میگه لابد از خارج اومده 

در صورتی که مشکل شنوایی دارم و به خاطر این مشکل بد صحبت میکنم و تفاوت خیلی از حرف ها  رو مثل ج وگ و ژ رو متوجه نمیشم به خاطر همین مثلا به گل میگم جل 

ولی خوب لکنت  دلیلی نیست برای خودکشی 

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو