2777
2789

مثلا اینجوری ک هر چقد ک فکرشو کنید توهین کنه بعد یهو بیاد بگه وای من انقدر دوست دارم ببخشید ناراحتت کردم یا کلا یجور خودشو بزنه ب مظلومیت انگار ن انگار ک این آدم اون آدمه.

خیلی روحو روانمو بهم ریخته از بچگی و تا الان  ک متاهلمو بچه دارم.

نمیدونم چرا نمیتونم حذفش کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کاش هیچ وقت پدرم نبود 

کاش من پدر نداشتم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه یه نمونه از توهیناشو بگی؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel