2777
2789

الان بچه من دو ماهشه من خیلی دوسش دارم 

و خیلی هم بهش وابسته جوری که بدون اون نمیتونم جایی برم انگار نصف وجودم جای دیگه ست 

و اینکه به شدت دلم برای خود قبلیم تنگ شده که به هیچ کس وابسته نبودم و آزاد بودم و یجورایی از بچه دار شدن پشیمونم 

میخام بدونم مامان هایی که بچه هاشون بزرگ شدن 

الان چه حسی دارن از بچه داشتن راضی هستین 

می‌دونم بچه سختی داره ولی فقط میخام بدونم اون رضایت از زندگی رو الان دارین یا همچنان پشیمونین از بچه دار شدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راضی تر شدم 

طوری که دومی رو هم آوردم😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

۵ سالش شد و همه اون سختیاش یادم رف. و الان دلم برا دو ماهگیش تنگ شده و میخام دومی رو بیارم... حالا با هم میشینیم پای لب تاب و عکسای نوزادیشو میبینیم و کلی ذوق میکنیم

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

عزیزم سخته دیگه

به قول شما مثل قبل نمیشه زندگی کرد مسئولیت سنگینیه 

ولی درکل حس شیرینی 

من پسرم ۲سال و ۳ ماهشه سال دیگه اگه ویروس جدید قشنگ دیگه نیاد میذارم مهد یه ذره به خودم برسم 

گمشده در رویا...❤
۵ سالش شد و همه اون سختیاش یادم رف. و الان دلم برا دو ماهگیش تنگ شده و میخام دومی رو بیارم... حالا ب ...

خوشبحالت من دوست دارم دومی رو بیارم اما میترسم پسر منم ۵سالشه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ببین تر مادر بگه به قبلش فکر نکرده و حسرت نخورده دروغ گفته

اما خب من الان بچم نزدیک سه سالشه اما باید بگم هنوز خونم تو شیشست

بچه تا کوچیکه تمام دغدغه اش فقط پوشک و دردش و خوابیدنشه همین

بچه هرچقد بزرگتر میشه مشکل و دردسراش هم باخودش بزرگ میشن

من که الان یه اعصاب ضعیف دارمو اخلاق گند 😂😂😂

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

راستش رو بخوای پشیمون نیستم با شرایطی که من داشتم 

تنها امیدم بود و هست 

تنها چیزی که من ازش پشیمونم اینکه زود بچه دار شدم 

خیلی سختی کشیدم و میکشم 

ولی باید واسه خودت هم وقت بزاری من خیلی از خودم گذشتم طوری که از خودم بدم میومد ولی الان بهترین دوست  و عشق زندگیمه 

پسرم الان سه سال و نیمشه

خوشبحالت من دوست دارم دومی رو بیارم اما میترسم پسر منم ۵سالشه

هم بدنم ترمیم شده. هم دخترم بزرگ و عاقل شده. هم دلم براش میسوزه ک تنهاست. دوس داره همبازی داشته باشه

ترسو بزار کنار. یکی دیگ بیار دیگ نیار

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن