2777
2789
عنوان

دلم میخواد وسایلی ک خیلیی وقته تو کمده بندازم دور

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 69 پست
کاش منم بتونم بندازم بره وقتی با خودم کنار میام که اون وسیله رو بندازم مامانم که همسایمه میاد .و شرو ...

اونایی ک واقعا خرت و پرته بنداز اونایی ک خیلی خاطره پشتشه دگ تکرار نمیشه نگه دار

وقتی بندازی خودتم حس خوبی میگیری 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ااااوووووف منم نصف زندگیم لباس و آت و اشغال بلا استفاده است

چه کنم یه شوهر دارم که نمیزاره دورشون بندازم

باورکن گاهی چیزی میندازم تو کیسه زباله میره درمیاره

حالا جالبم هست اصلا یادش نیست چقدر لباس کهنه وآشغال داریم

اون روز  دو تا کیسه زباله شال قدیمی و دوکیسه کفش کهنه دمده انداختم رفت خبر نداره

خودم کم کم پاکزدایی می کنم

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیاشو گذاشتم بدم بچهاولی بقیه واقعا بدرد نمیخوره خجالت میکشم بدم

دیگه چیزی که حتی خجالت میکشی به کسی بدی و به کار خودت هم نیومده چطور بهش دلبستگی داری!!! بنداز بره یه خوبشو جایگزین کن... البته اگر بعد لازمت شد

اونایی ک واقعا خرت و پرته بنداز اونایی ک خیلی خاطره پشتشه دگ تکرار نمیشه نگه داروقتی بندازی خودتم حس ...

خرت و پرت ندارم به اون صورت ولی واقعا انقد چیزای جدید اومده که آدم از داشته های خودش خجالت می‌کشه دیگه واقعا خیلی قدیمی هستن

پارش کن تا جایی ممکن بعد قاطی اشغالا بنداز تو سطل والله خوب دل داری اوردی خونت خاطرات جوانیت رو ما ت ...

اولش خونه مامانم بود بعد یه سال دگ اونجا رو داداشم اینا رفتن مجبوری همه رو اوردم خونه خودم همش میخام بندازم فرصت نمیشه😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ااااوووووف منم نصف زندگیم لباس و آت و اشغال بلا استفاده استچه کنم یه شوهر دارم که نمیزاره دورشون بند ...

وای مثل بابای منه اگه بدونی چیارو از کی نگه داشته 🤯

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه چیزی که حتی خجالت میکشی به کسی بدی و به کار خودت هم نیومده چطور بهش دلبستگی داری!!! بنداز بره ی ...

نه از ایناس ک خاطره داره دلم نمیاد مثلا یه انگشتره ک قبلا مامانم گرفته بود خودشم البته الان یادش نیست

یا یه چیزای دوران نوجوانی و اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر فلاسک اوراق و داغون دارمچرخ گوشت موتور سوختهچای ساز خرابپنکه ی داغون بلا استفادههیتر سوخته و...

وای اینا ک انداختنشون راحت تره

بفروش اونایی ک وسایل خراب و اینا رو میخرن یا بده بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نزدیک ۷تا ساک سفری لباس دمده و داغون از ۲۰سال پیش تا الان دارم🤣😐

چقد زیاد😬

منم یسری لباس دارم تو انبار داره خاک‌میخوره 🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای اینا ک انداختنشون راحت ترهبفروش اونایی ک وسایل خراب و اینا رو میخرن یا بده بره

نمیزاره

شعارشم اینه

آنچه خار آید روزی به کار آید🤣

از من باشه ،کلا بار وانت می کنم میندازم بره

آخه اینقدر داغونن به کار کسی ام نمیاد

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد