2777
2789
عنوان

دلم میخواد وسایلی ک خیلیی وقته تو کمده بندازم دور

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 69 پست
وای خدا من کمد لباس بچهام دارن میترکن تصمیم دارم حسابی خلوتشون کنم شاید بتونم دوگونی بزرگ لباسازتوشو ...

بده به کسایی ک‌نیاز دارن ثواب میشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که هر چند ماه یک بار این کارو میکنم مریزم میره اصلا پشیمون نمیشم شما هم این کارو بکن تا عادت کنی ...

اره خیلی خوبه منم امروز یه جعبه رو گذاشتم بریزم دور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خارج کردن وسایلی که استفاده نمیکنی از خونه.پاکسازی.اینجا نمیشه لینک گذاشت خودت همونی که نوشتم گوگل س ...

اها باشه ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بده به کسایی ک‌نیاز دارن ثواب میشه

اره حتما

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

وای خدا من کمد لباس بچهام دارن میترکن تصمیم دارم حسابی خلوتشون کنم شاید بتونم دوگونی بزرگ لباسازتوشو ...

منم خیلی دلم میخواد اما همسرم نگه داشته نمی‌دونم شاید ب امید بچه بعد🙄🙄😒

نه جا دارم 

نه ب نیازمند میده نه می‌ذاره دیوار بذارم بفروشم 

خیلی هاشو هم نو هست

استارتر عزیز بیا تایپیک مینی مالیستی انقد خوبه راحت همجا پاکسازی میکنی وسایل اضافه دیگه نگه نمیداری

باشه عزیزم

میگم من یه سری دفتر خاطرات دارم چجوری بندازمشون ک اثری نمونه ازش؟

مثلا خیسش کنم بعد بندازم؟ یا اتیش؟ 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی دلم میخواد اما همسرم نگه داشته نمی‌دونم شاید ب امید بچه بعد🙄🙄😒نه جا دارم نه ب نیازمند می ...

بعضیاشو نگه دار خاطره بچگیشون بشه بزرگ ک شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همینم ولی این هفته اومدم لباس هایی که نمیپوشم و جدا کردم. توی دو تا کیسه. تو یکیش اونایی که شیک و قابل استفاده هستن و ریختم که بدم به کسی، تو یکیش لباس های کهنه و کش در رفته و ... ریختم که بزارم کنار آشغال ها. خداروشکر تا الان ناراحت نیستم😂😂

باشه عزیزممیگم من یه سری دفتر خاطرات دارم چجوری بندازمشون ک اثری نمونه ازش؟مثلا خیسش کنم بعد بندازم؟ ...

من شب تا صب تو لگن حمام خیسش کردم فردا قشنگ ابشو چلوندم گذاشتم پلاستیک زباله 😂😂 اتیشم خوبه ها  لگن حمام بیار تو اتاقت کسی نبینه اگه خواستی خیسش کنی

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
من شب تا صب تو لگن حمام خیسش کردم فردا قشنگ ابشو چلوندم گذاشتم پلاستیک زباله 😂😂 اتیشم خوبه ها لگن ...

واییی امان از خاطرات نوجوانی😂

طولانی نمیتونم بذارم شوهرم ممکنه ببینه

میخوام یه سطل اشغالی هم بندازم دور باشه کسی نبینه😂😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همینم ولی این هفته اومدم لباس هایی که نمیپوشم و جدا کردم. توی دو تا کیسه. تو یکیش اونایی که شیک ...

خیلی حس خوبی میده سبک میشی ولی من خرت و پرت کوچیکارو دلم نمیاد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش منم بتونم بندازم بره وقتی با خودم کنار میام که اون وسیله رو بندازم مامانم که همسایمه میاد .و شروع می‌کنه وای یادته اینارو با چه بدبختی واسه جهازت خریدم منم عذاب وجدان میگیرم دوباره می‌ذارم سر جایش 😥

واییی امان از خاطرات نوجوانی😂طولانی نمیتونم بذارم شوهرم ممکنه ببینهمیخوام یه سطل اشغالی هم بندازم د ...

پارش کن تا جایی ممکن بعد قاطی اشغالا بنداز تو سطل والله خوب دل داری اوردی خونت خاطرات جوانیت رو ما تا نامزد کردیم اولین کار اون دفترچه خاطرات نابود کردم اصلا انگار بمب دارم تو خونه و باید خنثی بشه 😭😂😂😂

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...