2777
2789

چرا حرف الکی به بچه های مردم میگید

من اصلا کاری ندارم اگر واقعا کسی علاقه داره حقوق بخونه ولی واقعا این حجم از اغراق رو متوجه نمیشم وکالت هم یه شغله مثل باقی مشاغل اتفاقا که الان همه دارن یه لیسانس دو ساله پیام نور میگیرن و میان آزمون وکالت میدن

من میگم عاقلانه تصمیم بگیرید و اگر به شغلی علاقه دارید با یکی دو نفر که مشغولش هستن مشورت کنید

با مشاور تحصیلی با دو تا وکیل نه متخصص های نی نی سایتی 

کدوم وکیلی دیدی بتونه ۱۰ تا نسل بعدشو تامین کنه ای دروغت بزنه به کمرت که میخوای بچه مردمو بدبخت کنی

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

الان پزشکشم نمیتونه دیگه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اغراق تو نی نی سایت بی شماره .ولی خوب وکالت پرستیژ خوبی داره .موقعیت شغلی عالی .درآمدشم خوبه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

حالا اینی که گفته یه اصلاح بودهواست پیش نیومده بگی وای داشتم از گرسنگی میمردم واقعا که نمیمردی توصیف ...

نه آخه یه خانمه افتاده تو تاپیکای مردم هر جا میرم داره به همه میگه برو حقوق برو حقوق نمی‌دونم چی گیرش میاد 

بهش میگم خودت حقوق خوندی یا کسیو می‌شناسی حقوق خونده پولدار شده جواب نمیده

با قانون تسهیل بازار وکالت نابود شده

بخدا من ارشد حقوقم خودم تو دادسرا بودم یکی از داداشام وکیله اون یکیم فقه و حقوق بود الان مدیر مدرسس کلی از فامیلامون حقوق خوندن بعضیاشون وکیلن سردفتر داریم و فلان بعضیاشونم شغل خصوصی

کلی دوست وکیل و استاد قاضی و وکیل و کلی همکار داشتم و دارم بخدا اینجوری که اغراق میکنن نیست فقط کسی که از نزدیک برخورد داشته می‌فهمه چی میگم 

من استادهای بزرگ حقوق مثل دکتر تفرشی و دکتر بیگ زاده از استادام بودن از نزدیک میشناسم والا زندگی معمولی دارن بعد از این همه سال تدریس و وکالت و فلان 

جدی؟ آخه من خودم از وکیل سوال کردم برای یه شکایت ملکی که نتیجش هم معلوم بود فقط وقت نداشتم خودم پیگی ...

اره الان بازارش خیلی خراب شده 

چون هرسال داره کلی وکیل از آزمونا میریزه بیرون دفتر میزنن

مگه اینکه وکیل سرشناسی باشه وگرنه کسی که تازه وارد این بازار میشه تا بیاد به پولی برسه ده سال باید بدوئه

ما یه فامیل وکیل داریم ده نسل ک هیچی صد نسل بعدیشم تامینه

ع اتفاقا من همه وکلای تهرانو میشناسم اسم فامیلتون چیه؟؟

بخدا من ارشد حقوقم خودم تو دادسرا بودم یکی از داداشام وکیله اون یکیم فقه و حقوق بود الان مدیر مدرسس ...

منم خودم ارشد حقوقم الانم کارشناس حقوقی ام توی اداره آزمون دستگاه اجرایی نفر اول شدم قبول شدم  

به استادم گفتم آزمون وکالت بدم گفت بااین اوضاع فعلا همین کاری که داری رو بچسب