2777
2789
عنوان

برو حقوق بخون ده نسل بعدتو تامین کن کی گفته❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 17 پست
اره الان بازارش خیلی خراب شده چون هرسال داره کلی وکیل از آزمونا میریزه بیرون دفتر میزننمگه اینکه وکی ...

دکتر بیگ زاده همیشه میگه یه وکیل خیلی خوب کار کنه از بعد ۶۰ سالگی ممکنه به یه پول و پله ای برسه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
منم خودم ارشد حقوقم الانم کارشناس حقوقی ام توی اداره آزمون دستگاه اجرایی نفر اول شدم قبول شدم به اس ...

دقیقا همینه منم دنبال همین مشاغل اداری هستم منم تو پلیس راهور کارشناس حقوقی بودم زیر سند سبزو مهر و امضا میزدم والا حقوقم از نصف دوستای وکیلم بیشتر بود

وکالت فصلیه اینا فکر میکنن ثابته در صورتی که وکیل یه درامد ۵۰ تومنی داره معلوم نیست تا چند وقت بعد یه پرونده گیرش بیاد 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا همینه منم دنبال همین مشاغل اداری هستم منم تو پلیس راهور کارشناس حقوقی بودم زیر سند سبزو مهر و ...

دقیقا همینجوریه 

همه فکر میکنن خیلی پول توشه فقط بخاطر اسمش

درصورتی که اینجوری نیس