2777
2789
عنوان

مامان خانوماى مرداد و شهريور ٩٧ بياين اينجاااا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 236774 بازدید | 40525 پست
قربونت پانیذ جوون، از دعاهای شما گلم ،فعلا که دکی میگه اب وحموم واسم ضرر داره،،درحد یه دوش سرپایی ...

اره حمام نرو زياد اونم اب گرم عضلاتت شل ميشه واويلاست من با ماساژ بهتر ميشم به شوهرت بگو ماساژت بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا که من رفتم عمومی بود ولی این ساعتاش واسه ورزشی و درمانی بود. نمیدونم کنترلش بیشتره اون ساعتا ی ...

به نظرم اگه امکانش زیاد بود خودشون این ریسک رو نمیکردن پیشنهاد استخر بدن.استرس نگیر 

2803
وای چه سخت.ان شا الله به سلامت دنیا بیاد نی نی

ممنونم بهارجون،،بارداری قبلی اجازه ی دوش هم نداشتم،،مامان داخل اتاق سرمو خم میکرد همون حالت دراز کش،میشست،،تنم رو واسم اروم با اب پاک میکرد،،یا دستمال مرطوب

فاجعه ای بوود،،

ایشالا نی نی شما هم به سلامت بیاد بغلت عزیزم😘😘

اره حمام نرو زياد اونم اب گرم عضلاتت شل ميشه واويلاست من با ماساژ بهتر ميشم به شوهرت بگو ماساژت بده& ...

،،بنده خداها رو دیوونه کردم،،به خصوص پسرمو،،تا بچه میاد بغلم میکنه میگم اخ اخ محمد جوون یکم شونمو ماساژبده،،😁 بالاخره بقیه هم واسه دنیا اومدن نی نی یه وظیفه ای دارن دیگه😉😉😉😁

2804
،،بنده خداها رو دیوونه کردم،،به خصوص پسرمو،،تا بچه میاد بغلم میکنه میگم اخ اخ محمد جوون یکم شونمو ما ...

بابای بچه زو جرات داری بگو ماساژ بده چه چیزا که هوس میکنن این مردا 

بخدا کمرم درد میکنه جرات ندارم بهش بگم خخخخ ول کن نیست دیگه مهرسا رو میگم بماله اونم تا یکم ماساژ میده میگه مگه من نوکرتم خههبیا بچه بزرگ کن

التماس دعا
2805
😂😂😂😂😂😂😂😁 چه تهدیدم میکنه

هاع خخخ میگم بد پسرت یاد میگیره بعدا ول کن زنش نیست 

هی هی فردا باید برم سر کلاس عهد کزدم هزکی فردا بیاد یه گوشمالی بدم بهش 

التماس دعا
2801