2777
2789
عنوان

بچه ها قران اشتباه خوندن گناه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
پیامبر اکرم صلّی الله عليه و آله فرمودند:«اِذا قَرَأَ القارِئُ الْقُرْآنَ فَأَخْطَأَ اَوْلَحَنَ اَوْ ...

...

سلام عزیزم

راجع به قرآن تمام سعیتو بکن

ولی اگر اشتباه خوندی،فرشته ها برات تصحیح میکنن.

بازم میگم باید سعی کنی درست بخونی

هم نوایی با صوت قاری داشته باش و هم زمان به قرآن نگاه کن.

کم کم روان میشه برات

خدا همیشه ما رو میبینه...

...سلام عزیزمراجع به قرآن تمام سعیتو بکنولی اگر اشتباه خوندی،فرشته ها برات تصحیح میکنن.بازم میگم بای ...

کلاس  روخوانی قرآن شرکت کنید.

زیاد سخت نیست.

حتی  گاهی قرآن را باز کنید و نگاه کنید.

نگاه کردن به مصحف قرآن دلت را روشن می‌کند.

خدا همیشه ما رو میبینه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یادگیری قران بر هر زن ومرد مکلفی واجبه اگه یاد نگرفت و همینجوری خوند گناهکار میشه چون زبان عرب ...

عزیز شما با نظر خدا مخالفی؟

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

عزیز شما با نظر خدا مخالفی؟

اول نگاه کن حدیث جعلیه یا صحیح من خودن حوزه خوندم همچین حدیثی ندیدم درضمن کلام خداست هرجوری بخونی فرشته ها تصحیح میکنن؟حتی کفر بگی؟ 

اول نگاه کن حدیث جعلیه یا صحیح من خودن حوزه خوندم همچین حدیثی ندیدم درضمن کلام خداست هرجوری بخونی فر ...

توی احکام و و قرآن اومده که اگر قرآن  کریم نماز رو از روی ندونستن و بلد نبود اشتباه یا با کم کاستی بخونی  اشکالی نداره و در حد بلد بودن بخونید تا یاد بگیرید

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس