2777
2789

من خیلی سعی میکنم یاد بگیرم ولی خب سخته برام 

عاشق نماز و دعا کردن و قران خوندن هستم 

بنظرتون اگر اشتباه بخونم گناهه؟ یا دیگه ثوابش نداره 🥲

ازونور میخوام چله حق شناس بگیرم 🥲

ولی مطمعنم کل زیارت عاشورا رو اشتباه میخونم 

یا نمیشه از گوشی بزارم باهاش تو دلم همخونی کنم؟ 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

کی گفته گناهه

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم اثر داره؟

همین‌ک داری سعی میکنی ثوابه بعید میدونم گناه باشع

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

اثر داره؟

آره چرا اثر نداشته باشه به نظر من مهم اینه که تو به فکر بودی و خوندی حالا که نمیتونی درست بخونی هر طور که در توانته بخون 

اینو من تو احکام خوندم کا کسی که یاد نمیگیره هرجور میتونه بخونه البته برای نماز برای قرآنم فکر کنم همینطوره 

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

پیامبر اکرم صلّی الله عليه و آله فرمودند:
«اِذا قَرَأَ القارِئُ الْقُرْآنَ فَأَخْطَأَ اَوْلَحَنَ اَوْ كانَ اَعْجَميّاً كَتَبَهُ الْمَلَكُ كَما أُنزِلَ»؛

قارى چنانچه قرآن را غلط يا اشتباه يا با لحن غير عربى بخواند فرشته آن را همانطور كه نازل شده (صحيح و كامل) مى نويسد.
[ كنزالعمال، ج 1، ص 513، ح 2284

خدا همیشه ما رو میبینه...

اگه روزه باشی فک کنم جزو مبطلاته روزه هستش ببین گناه رو نمی‌دونم ولی خوب معناش کلا تغییر می‌کنند وحتی ممکنه کفر بشه راههای مختلفی برای یادگیری هست الان سرچ بزن مثلا ترتیل قرآن باهاش کم کم بخون تا اشتباه نکنی شاید یکم سرعتت کم بشه ولی در عوضش خیالت راحتتره