2777
2789
مگه الانکه عقد کرده میتونه مدرسه بیاد اون موقع باید شبانه میرفتن

مدرسه  شبانه شهرمون رشته تجربی سالی که می‌خواستیم بریم دهم تشکیل نشده بود مثل اینکه بعد الان مدرسه ماست 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم شما بخاطر سلامتی موی طرف میگی ولی دوستم کلا میگه رنگ کردن مو خیلی خوبه یا حتی اصلاح صورت ...

اون دیگه مریضِ😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بیخیال من مجردم ولی مو رنگ کردم ابروهام رو برداشتم ولی دخترانه برداشتم باریک نکردم اینا تمیزیه ربطی ...

کار خوبی کردی مامانم میگه دختر باید دخترونه رفتار کنه و .. دختر گفتن پسر که نیست باید به خودت برسی ولی این دوستم رفته رو مخ همه ما 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

دوره این حرف ها تموم شده شمام همه اینکارهارو اگه بخوای میتونی انجام بدی

اگه همکلاسیم بهمون انگ نزنه 🥲

خب ظاهر زن با دختر فرق داره حتی رنگ لباسا و مدلاش اینم در نظر بگیر

درسته 

ما کلا دخترانه لباس میپوشیم و... 

ولی من خودم به شخصه صورتم پر مو هست خب اصلاح نکنم شبیه میمون میشم 🥲

بعد خب ما هر دو ۱۸ سالمونه چه فرقی داره 

واقعاخیلی بده.اگه دوستین باهم دیگه آروم آروم دیگه قطعش کن دوستیتو.اون عقلش نمی‌رسه که نباید مسایل خص ...

همین امسال تموم شه دیگه راحت میشم و عمرا باهاش ارتباط داشته باشم 

متاسفانه نه پیش ما حتی پیش معلما ها هم میگه  مثلا به معلم میگه مادرشوهرم چیکار کرد و ...

خوب معلومه دختر ساده آیهبیخیال خودش چندسال بعد وقتی به حرفها و کارهای الانش فکر کنه هز حرص خودشو چنگ ...

ایشالله 😂😂😂

حالا معتقد هست خیلی فهمیده است 

راست میگه من خودم ۲۴متاهلم ولی انجام نمیدم اینارو سن رو نیبره بالا چهره یرطبیعی خودمو بیشتر دوست دارم حتی یه رژ که بخوام زیادی رنگ لبمو عوض کنه نمیزنم خودمم شدیدا عاشق دخترخانومای مجردیم که زیاد صورتشونو تغییر نمیدن 

من از ۱۴سالگی آرایش رنگ مو داشتم .با وجود مخالفت خانواده خودم و خاله هام الانم که یکسال متاهلم چیزی ...

هر چیزی  در اصولش خوبه رنگ مو و اصلاح صورت و آرایش ربطی تو متاهل و مجردی و خواستگار نداره 

ولی باز خانواده شما سنشون بالاست شاید 

دهه هشتاد این تفکر رو داسته باشه 🥲