2777
2789
تو کلاس همش از شوهرش حرف میزنه حتی پیش معلما یعنی نا راب....طه اش به ما گفته من واقعا دیگه نمیتونم ...

ای خدا هنوز از این جوگیرا هست😑😶😶

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

اتفاقااز نظر من برای یه دختر مجرد ، فقط ابرو تمیز کنی کافیه. یه آرایش ملیح هم داشته باش. مثلا یه لیپ گلاس صورتی همین. رنگ مو و چه مبدونم اکستنشن سنتو بالا میبره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمیزی صورت و ابرو که برای همه ست بهش محل نزار

سعی میکنم محل نزارم ولی واقعا دیگه خستمون کرده 

مامانم همیشه میگه آراستگی نیمی از ایمان است 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

منم به دوستام و خواهرم میگم 

اگه کسی به منم می‌گفت گوش میدادم 

چیه رنگ مو،موها رو نابود می‌کنه 

هر چی طبیعی تر باشی بنظرم بهتره 

من خودم چهارسالی میشه موهامو رنگ نکردم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

به نظر خودت چرا میگه؟

واقعا نمیدونم 

تو کلاس همش از شوهرش میگه حتی پیش معلما یعنی باورت میشه ما حتی میدونیم شوهرش کی میره حمام کی چیکار میکنه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

برا من فرقی بین مجرد و متاهل نیست به نظرم اگه دختر خانومی سنگین باشه ربطی به رنگ مو اصلاح ابرو نداره

منم خودم نظرم همینه 

مامانم هم میگه آدم باید مرتب باشه 

دختر گفتن دیگه پسر که نیستی سیبیل داشته باشی بعد ازدواج اصلاح کنی 

خب داره بهت توصیه میکنه مجبورت که نکرده میگه بذار بعد متفاوت باشی برا شوهرت

توصیه نمیکنه گلم 

داره زور میگه یا مثلا میگه دختر مجردی که صورت اصلاح کنه فلانه 

بیخیال 

من مجردم ولی مو رنگ کردم ابروهام رو برداشتم ولی دخترانه برداشتم باریک نکردم 

اینا تمیزیه ربطی به شوهر نداره 

مژه ام خودم دوست ندارم ک نذاشتم ناخنامم درست کردم خوشم نیومد 

برای خودت ارزش قائل باش

موهاشو زرد عقدی کرده یا نه هنوز؟ ایح

زرد عقدی هست اتفاقا 😅

انگار مثلا شوهر قفل مراحل رو باز میکنه 🗿

دقیقاااا😂

یبار  یکی از دوستام  موهاش رو فیس فریم کرده بود برگشت گفت تو چرا اینکار رو کردی بعد خودش کرده بود ما گفتیم عجب تو کردی گفت من فرق دارم