2777
2789

اسکاج میبافم، دونه ای15تومان، توروخدا هرکی هرتعداد بگه گست میکنم، اگه میتونید کمک کنید فروش بشن دو تا5تا10تا هرتعداد ک میتونید، الهی بحق امام جواد حاجت روا و عاقبت بخیر بشید، ب مرگ خودم اگه بگید بدم نیازمند هم هرتعداد بگید میدم نیازمند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه عزیزی میخواد روز ولادت امام علی هم بدم ب نیابتش ب نیازمند هم قبلش بگه

عزیزم لایک کن منو یا ریپلای کن، ک گمت نکنم من هم خودم پول بیاد دستم هم برات لذت بقیه میپرسم

فقط لایک کن یا ریپ بزن گمت نکنم 

عزیزم لایک کن منو یا ریپلای کن، ک گمت نکنم من هم خودم پول بیاد دستم هم برات لذت بقیه میپرسمفقط لایک ...

اجرتون با خدا یک دنیا ممنونم از لطفتون، فقط اگه خواستید که ب نیابتتون روز ولادت امام علی بدم نیازمند تا دوشنبه بهم خبر بدید ولی خواستید ک پست کنم هرموقع خبر دادید اشکال نداره بازم ممنونم

الان فقط اسکاج میبافمولی اگه کسی کش مو یا لیف هم بخواد میبافم، کش مو10تومان لیف75تومان

خب من ازت 5تا کش مو میخوام بباف ولی خدایی چون قصدم کمک لطفا بده شون اگه دختر یتیم اون اطرف میشناسی یا اگه نیازمندی اطراف خودتون دارید بچش دختر و کوچیک بده بهش  کلا نیازمند باشه رنگاش هم صورتی باشه 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂