2777
2789

خواب دیدم با خانوادم رفتیم پارک یه جا نشستیم داشتیم حرف میزدیم بعد با فاصله ۳۰ سانتی متری یه پسره ام اونور تر نشسته بود داشتم غر میزدم پسره سمت ما چرخید یهو به مامانم گفتم یه هفتس به خاطر امتحانا حمام نرفتم ببین موهام چه شکلی شده😂 پسره ام خندید🤦🏻‍♀️😂😂😂 خواستیم بریم اومد بهم گفت موهات خیلی نازه با لبخند ملیح😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه خوابای سمی ای دیدم که حتی برای خودم روم نمیشه تعریف کنم

کلا بعضی صبحا بیدار میشم یه پنج دقیقه ای فقط مغزم رو نصیحت و دعوا می کنم که آخه چه وضعشه با این خوابات. این روانی بازیا چیه😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

منم دیشب خواب دیدم مدل شدم مثل دیوونه ها آرایش و لباس تنم کردن دارم جلوی جمع راه میرم به اونی که لباس تنمون کرده بود شک کردم تو کیفش مواد دیدم به پلیس زنگ زدم اومدن زنه رو بردن بعد که اومدم مواد رو از جایی که قایم کردم در بیارم دیدم نیست به جاش از دیوار شیر گاو میومد مثل اب چشمه طعم کردم دیدم شیره به هر کی میگفتم باور نمیکرد میگفت اب کج هست 

خونه‌ای که توش بودیم هم خونه مادر شوهرم بود 

سم خالص دیدم 

مغزم فیلم ترکی پخش کرده بود واسم 

آخه این اصلا چه سمی بود😂میخوام بدونم مغزم سناریوشو از کجا اورده بود😂😂😂

حالا من دیشب واب دیدم با شوهر دختر عمم ریختم رو هم
بچه بودم منو به خاطر حجابم مسخره میکرد (۱۴ سالم بود دیدمش اخرین بار)

من از گربه میترسم خب بعد خواب دیدم میرم دم خونه همسایمون ی عالمه گربه دم  درشونه  به گربه گفتم برو من ازت میترسم  بعد گربه رو دوتاپاش وایستاد بهم گفت ترانه بیا هم برقصیم  گفتم نه ازت میترسم فرار کردم