2777
2789
عنوان

با این پسر با همچین شرایطی ازدواج میکنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 90 پست
خودت چی؟درآمد داری؟خانوادت حمایت میکنن؟میتونه خونه اجاره کنه؟

من خونوادم واسه جهاز کم نمیزارن، فعلا درآمد ندارم چون دانشجوام تا یکی دوسال دیگه

خونم دیگه با همین سرمایه هم باید هزینه ازدواج اینا رو بده هم خونه اجاره کنه🫤

از نظر مالی میتونید در حد زیر خط فقره زندگی رو جلو ببرید عزیزم مثلا عروسی نگیرید یا خیلییی سبک بگیری ...

خب من اینارو نمیتونم ینی عروسی نگیرم یا حلقم خیلی ضعیف باشه

ولی خب دوسش دارم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا

پسر ۲۳ ساله صلاحیت ازدواج نداره .مرد تامین کننده است! باید از نظر مالی به اون سطح برسه 

به جهاز فکر کردی؟ 

به رهن خونه چی؟ 

با ۱۲۰ تومن نهایتا بتونن عروسی و مجالس و سرویس طلای عروسیتو بخرن! 

مگه ادم چند بار ازدواج میکنه؟ 

نمیگم پسر بدیه ولی الان وقتش نیست هنوز اونقدر دستش به دهنش نمیرسه.  

در ضمن پسر بیست و سه ساله نهایتا الان دانشگاهشو تموم کرده باشه 

سربازی رفته؟ 

اصلا اونقدری کامل نشده به نظرم 

بهترین سن ازدواج برای پسرا سنیه ک بتونن به اون ایده ال تامین کنندگیشون برسن.

بقیه چیزاش مورد تاییدمه الان از لحاظ مالی گیرم که میتونه از پسش بربیاد یا نه

اگه اونقدری شناخت داشتی ازش الان همچین سوالی نمی پرسیدی 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب من اینارو نمیتونم ینی عروسی نگیرم یا حلقم خیلی ضعیف باشهولی خب دوسش دارم😭

نمیشه همه چیو با هم بخوای 

اگه واقعا دوستش داری چه فرق داره عروسی چطور باشه و ...

خودت بشین حساب کن ببین میشه با این پول هم خونه اجاره کرد هم طلا خرید هم عروسی ؟؟؟؟

البته نمی‌دونم کجا هستید ولی تهران این پول خیلی کمه برای خونه اجاره کردن 

من خونوادم واسه جهاز کم نمیزارن، فعلا درآمد ندارم چون دانشجوام تا یکی دوسال دیگهخونم دیگه با همین سر ...

میشه با این پول اجاره کنه؟آخه شهر با شهر فرق میکنه.حس میکنم شرایط مالی برات مهمه و این آقا شرایط مالیش اوکی نیس .و ممکنه همین خدای نکرده فردا باعث مشکلات بشه

پسر ۲۳ ساله صلاحیت ازدواج نداره .مرد تامین کننده است! باید از نظر مالی به اون سطح برسه به جهاز فکر ک ...

ولی اگر بخوام یک عدد یا بازه مشخص کنم سن ۲۵ تا ۳۰ سالگی خوبه 

تو خودت الان دانشجویی نمیخوای صبر کنی تکلیف درست مشخص بشه؟ 

نمیخوای مسیر زندگیتو پیدا کنی؟ 

اگر ۸۰ سال هم عمر کنی توی ۳۰ سالگی هم که ازدواج کنی ۵۰ سال با شوهرتی ولی فقط ۳۰ سال برای خودتی! میدونی دارم از منظری نگاه میکنم دیگه 

اینقدر زود خودتو توی مسئولیت های شدید ازدواج قرار نده! خیلی زوده مسئولیت ازدواج واقعا سنگینه یکم جوونی کن که بعدا حسرت میخوری. 

اگه اونقدری شناخت داشتی ازش الان همچین سوالی نمی پرسیدی

خب من موقعیتای بهترم دارم 

نمیخام فقط احساسی تصمیم بگیرم

درسته این بیشتر از لحاظ طرز فکر به دلمه ولی خب میترسم از لجاظ مالی نتونه و من دلسرد و پشیمون شم بعد ها

خب من موقعیتای بهترم دارم نمیخام فقط احساسی تصمیم بگیرمدرسته این بیشتر از لحاظ طرز فکر به دلمه ولی خ ...

اگه صرفا خواستگاره و موقعیت های بهتر داری خب رو بهترها فکرت رو درگیر کن مگه پای علاقه وسط باشه

اونوقت باید بگردی ببینی چقدر خوبه که شرایط مالی رو تحمل کردن می ارزه واسش ریسک کنی یا نه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نمیشه همه چیو با هم بخوای اگه واقعا دوستش داری چه فرق داره عروسی چطور باشه و ...خودت بشین حساب کن بب ...

تهران نیستیم

خب شهر ما با ۲٠٠ رهن وماهی ۸ تومن خونه معقولی میشه اجاره کرد

ولی خب ۸تومن بده اجاره با ۱۵تا نمیشه ماهو سر کرد

۲٠٠تا بده رهن با ۴٠٠که گیریم پدرشم ۱٠٠تومن بهش بده هم نمیشه طلا و چه میدونم مراسم یلدایی و عروسی و...  رو درست حسابی گرفت

واقعا موندم هم مهمه برام هم خب خودشم خوبه🥲

با ۱۲۰ تومن چطور حساب کردی هم عروسی هم سرویس طلا؟؟؟

سلام من خیلی دسته بالا گرفتم تا خیلی ام نکوبم تو سر اقا پسر ولی حتی همون عروسی و سرویس طلا هم نمیشه 

طلا الان ۵ میلیونه گرمی سرویس ۲۰ گرمی ام باشه ک بگیم ی نخ باشه صرفا میشه ۱۰۰ تومن.