2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم خسته شدم

454 بازدید | 63 پست

سلام 

نمیدونم چیکار کنم مادرشوهرم تو زندگیم دخالت نکنه و به جای ما تصمیم نگیره

تو خانواده شوهرم فقط یک نفر مذهبیه اونم مادرشوهرمه.هر عروسی یا مجلسی که دعوت باشیم و توش بزن و بکوب باشه نمیزاره بریم منم که کلا عاشق اینجور چیزام و خیلی دوست دارم برم 

دیروز عروسی فامیل شوهرم بوده به ما نگفتن و ما دعوت بودیم امروز پدرشوهرم گفت شمام دعوت بودین مادرشوهرت گفته بهشون نگو که نرن

توروخدا راهنمایی کنید چیکار کنم دیگه به جای ما تصمیم نگیرن که کجا بریم کجا نریم

واقعیتش یه جوری شدم که بخاطر مادرشوهرم از شوهرم جدا شم انقدر از زندگی خستم کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اونا باید ب خودتون زنگ میزدن دعوت میکردن یا نامه ب خودتون میدادن ن ب بقیه بگن بهتون بگه این ک ...

بازم ربطی نداره اون وظیفشه ک بگه حالا اینا خواستن میرن نخواستن نمیرن اونا دادن ب مادره ک ب دست بچها برسونه 

تو طرف حسابت شوهرته

بشین باهاش صحبت کن بگو ما اونقدر بزرگ بودیم ک خانواده ها پیش قدم شدن ک ازدواج کنیم و مستقل بشیم پس چرا بجای ما دارن تصمیم میگیرن

مگه ما رو دوتا بچه نا بالغ میبینن

🫤ببخشید اما این ها رو باید تو نامزدی و آشنایی مشخص میکردی الان دیگه دیره

عزیزم مشخص کردم شوهرم اون موقه میگفت تو کاری به مادرم نداشته باش من خودم مشکلی ندارم با این جور کارا حتی برام تالار وعروسیم گرفت و مادرشوهرم همش رو هم دو ساعت تو عروسیم بود همش بیرون تالار نشسته بود

هرموقع مادرشوهرتو دیدی بگو بی زحمت تو عروسی رفتن ما دخالت نکنین من دوست دارم برم ربطی به شما نداره هیچی نمیگی اونم میگه حتما اینام نمیخوان برن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨