2777
2789
عنوان

اسکویید گیمو میبینید

221 بازدید | 36 پست

به نظرتون شماره ۱ که  از همون  گرداننده های بازیه میخوات کمک سونگ گی هون کنه؟ یعنی باز میشه همون قضیه اسکویید قبلی؟ چرا اومده تو بازی اصلا شماره ۱؟ شنیدگ فصل ۳ هم داره

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اسپویل میشه ک بگم

اره من الان تو فصل دوام

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی کلمه از حرفاتم نفهمیدم. چی هس این😆

یه سریال کره ای 

تبلیعش تو نی نی سایت هست ک 

بازی مرکب

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

و منی ک میخوام تازه از فصل ۱ شروع کنم ببینم 

نمدونم چرا بنظرم قشنگ نی ولی بخاطر اون دختر مو کوتاهه ک پیرسینگ داره میخوام ببینم و همچنین میگن تو فصل ۳ بی تی اس میاد احتمالا 

گفتم ۳فصل زیاد میشه شروع کنم ببینمشون از همین الان 😐😂

چه خوب گفت تتلو: همیشه بزرگترین ضربه هارو عزیزترین کسا بهت میزنن؛ پس جوری رفتار کن ک هیچ عزیزی برات باقی نمونه...! 

بازی مرکب و ندیدم. ولی سرقت پول دیدم همونه ک کره ایشم ساختن اره؟

کلا کره ای شو دیدم من 

نمیدونم غیر کره ای داره مگه

و منی ک میخوام تازه از فصل ۱ شروع کنم ببینم نمدونم چرا بنظرم قشنگ نی ولی بخاطر اون دختر مو کوتاهه ک ...

قشنگه ببین منم قسمت اولش برام جالب نبود بعد عاشقش  شدم

ی کلمه از حرفاتم نفهمیدم. چی هس این😆

ببینش قشنگه فیلم اسکویید گیم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اسپویل میشه ک بگماره من الان تو فصل دوام

عهههه یعنی فصل ۳ اومده؟