2777
2789
عنوان

هم اتاقی همه چیز تمومم

569 بازدید | 41 پست

یکی تو اتاقمون هست هم خیلیییی خوشگله قدش بلنده و هیکلش عالی، اخلاقش عالی و شیرینه، کلیییی دوست داره و همه دوسش دارن مذهبی هم هست و اخلاقیاتشم اوکیه و خانواده ش.

همیشه میگم چرا خدا باید یه سری هارو اینطور بی نقص بیافرینه. خیلی غصه ی قد و اندام و. قیافه ش رو میخورم. خوشبحالش.یه چند باری هم شده قدکوتاه و چاقیمو به روم آورده و اینکه تو عکسا زشتم به شوخی.

کلی دوست صمیمی داره و همه خوششون میاد ازش ولی من احساس میکنم به خاطر ظاهرم خوششون نمیاد ازم. قد کوتاه و تپل و صورت خیلیییی گنده

ولی یه چیز نداره اونم شعوره

مذهبی بودنش بخوره تو سرش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخلاقش عالی؟

با جمله بعدت متوجه شدم همش تظاهره..

ازینا تو دور و بر حتی نی نی سایتم کم نداریم

دخترایی که غیر مستقیم اسیب میزنن به بقیه و اگرم چیزی گفتی خودشونو میزنن به موش مردگی

این اصلا اخلاقش خوب نیست

اما شما قدر خودتو باید بدونی مراقب خودت باشی

هر کسی زیبایی های خودشو داره شمام چنتایی داری

فقط زوم کردی رو قد کوتاه 

ولی ورزش و تغذیه دست خودته سبک زندگیتو درست کن و به خودت عشق بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب لاغر کن

متنفرم از قدم

قدم کوتاهه ۱۵۰

صورتمم خیلی بزرگه یه بار تو راهنمایی یکی گفت انگار با تریلی از روش رد شدی.

نمی‌دونم چیکار کنم چجور میشه کوچیک کرد صورتو