2777
2789
عنوان

فوت خواهرزاده سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 58 پست

میدونستید اگه بیش از حد گریه و بی تابی کنید روح اون کوچولو ناراحت میشه💔

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

واییییی🥺🖤

قلبم دردگرف😓

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حوصلتو ندارم ریپ نزن دیگه

همچنین❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خیلی سخته خیلییی😢

خدا صبرتون بده

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
مگه غصه و مشکلات وقت میشناسن؟خب عزیزم کسی رو مجبور نکردن بیاد تو تاپیکدوست ندارید راحت رد کنیدیه جور ...

والا بخدا 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

ولی به خواهرزاده ی دیگتونم فکر کنید

اونم خاله میخواد

خیلی عجیبه رفتارتون!میگم اگه دوست ندارید میتونید وارد این جور تاپیکا نشید و وقت و جا و مکان بشناسید ...

عزیزم چیزی نگفته از شدت غصه و ناراحتی بود حرفش

سخت نگیر

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

هر غمی سوگواری خودش را داره تا دوره اش هم تموم نشه نمیشه کمی آروم شد .

ولی این را بدون از دست دادن یک عزیز مثل از دست دادن یکی از اعضای بدن ،کسی که یک دستش را از دست میده با همون شرایط باید زندگی را ادامه بده .

چاره ای جز این هم نداره .

عزیزم چیزی نگفته از شدت غصه و ناراحتی بود حرفشسخت نگیر

اتفاقا منم اول طوری نوشتم که متوجه بشن شرایط استارتر بده

و به قشنگی توضیح دادم ولی ایشون باز هم جوابشون این بود که آخه این وقت شب !!!

اگه از شدت غصه بود بحث رو ادامه نمیدادن و تاکید نمیکردن!

از این نوع کاربرا زیاد دیدم، که شرایط رو درک نمیکنن 

وقتی بگیم احتمالا متوجه میشن که رفتارشون مناسب نیست

چرا امشب تاپیک ها غم انگیز اشکم دراومد

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...