دخترم دستشویی که میره بعد ادرار باز میگه احساس دارم دکتر بردم سونو وآزمایش داده سونو یه مقدار ادرار مونده بود تو مثانه ولی دکتر گفت چیزی نیست حدود ۵ ماه پیش بود الان باز اینجوره عفونتم نداشت
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین نمی دونم ها ولی اگه گفته خدا رو شکر عفونت یا مشکل دیگه نیست شاید از سرما باشه، هوا سرده،یه چهار پایه ی کوچیک گرم کن بشینه روش اما نسوزه یا یه پارچه رو بخاری گرم کن هی بذار دورش روزی دو بار اینجوری کن
غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
منو حواهرم اینجوری بودیم یا استرس داره اون لحظهه تخلیه میکنه ولی خب بدن دفع داره دیگه الان خودتم بری پنج دقیقه دیگه بری اامتحان کنی باز داری ،منو خواهرم عفونت داشتیم پهلوم خوب بستسم گرمی خوردین درست شدیم نمیدونم ارولوژ ببر ولی اگه شیره دوست داره با شیر گرم قاطی کن پودر سنجد بریز هم برای استخون خوبه هم گرم میکنه تند تند اب بذه بخوره،
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ورزش بفرست عضلات کف لگنشو سفت کنه هم تسلط داشته باشه نمیدونم کگل خوبه براش یا نه ولی بفرست یه باشگاه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم