2777
2789
عنوان

دلم نمیاد شوفاژ روشن باشه گرممهههه

186 بازدید | 15 پست

من خوابگاهی ام 

دوستم وقتی وارد این اتاق شدیم به زور تخت اونور رو برداشت که کنار شوفاژ نبود و گفت من گرمایی ام اونجا بخوابم تو کنار شوفاژ بخواب 

بعد الان هر شب بخاطر اون هی میاد شوفاژ رو روشن می‌کنه و من حالم بد میشه از گرما  

بیشتر از این زورم میگیره که من تخت اونور رو خیلی دوست داشتم به زور رفت اونجا با این بهونه بعد الان اینجوری میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو یا جاتو عوض کن بیا بغل شوفاژ یا روشنش نکن والا

نمیتونیم جامونو عوض کنیم دیگه وسایلامونم رو تختامونه کلی هم چیز میز به دیوارم آویزون کردم اگر همون اول میومد اینجا اینطوری نمیشد🥲

نمیتونیم جامونو عوض کنیم دیگه وسایلامونم رو تختامونه کلی هم چیز میز به دیوارم آویزون کردم اگر همون ا ...

پس بگو پتو ۲ تا بکشه روش😄

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

بگو یا جاتو عوض کن بیا بغل شوفاژ یا روشنش نکن والا

امضات 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
تشک پهن کن رو زمین بخوابماعم سرپرست بهمون میگف اونایی تختاشون کنار شوفاژه اگ گرمه رو زمین بخابنولی ح ...

چه بی منطق 

خب پتو کلفت تر بیارن گرمشون کنه لباس زمستونی بپوشن نمیشه که وسط اتاق خوابید

وای  خدا یه چیزی میدونست ک روانه دانشگاهم نکرد

وگرنه من نمیتونم با چن نفر تو یه اتاق بخوابم مخصوصا با غریبه وای خفه میشم

حالا بازم اگ  دانشگاه میرفتم هیچ وقت خوابگاه نمیگرفتم

اصن صلاح هیچی دست خودت نیس

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
چه بی منطق خب پتو کلفت تر بیارن گرمشون کنه لباس زمستونی بپوشن نمیشه که وسط اتاق خوابید

ن دیگ عشقم بی منطق شمایی😁

فصل سرماست نمیشه چندنفر ادم سرمابخورن فقط چون شما گرمته

وگرن خب شما اصن بدون لباس بخاب یه چادر نازک بده روت

زمستون کی شوفاژ خاموش میکنه آخه خب رو زمین بخواب تا ابد که زمستون نیست

اینجا هوا سرده نیست اونقدرا جنوب کشوریم و دما الان ۷ درجه هست و ما که طبقه سوم هستیم واقعا هوای سردی ندارن 

شوفاژ هم در طول روز روشن میکنیم ولی شب تا صبح واقعا گرمه

ن دیگ عشقم بی منطق شمایی😁فصل سرماست نمیشه چندنفر ادم سرمابخورن فقط چون شما گرمتهوگرن خب شما اصن بدو ...

اینجا خیلی سرد نیست جنوب کشوریم 

اتاق کوچیکه 

سه نفریم 

شوفاژ فقط شب تا صبح گرم میشه من دوست ندارم روشن باشه 

اینجا به قدری گرمه که ظهرا پنجره باز میکنیم😑