2777
2789
خیر نبینه بیناموس چرا کاری نکردی

خوب کاری کنم بدبخت میشم میدونی دیگ 

شوهر عمه امه😭💔بعد عمه ام منو بد جلوه میده اخه میدونی ازوقتی اون این کارو کرده من ادم بدی شدم نمیدونم ولی هر ز  ه به تمام معناشدم اون موقع هیجی نمی دونستم نه دوست پسری نه هیچی ولی الان پاک نیستم  سراسرم گناهه🙂💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش گفته بودی کاش چرا نگفتی دختر چراااا

میترسیدم میترسیدم ابجی💔😭

بنظرت منی که کلاس هفتم یا ششم بودم زورم بهش میرسید؟ نه نمی رسید که هیج بدتر سرزنشم میکرد😭💔

خیر نبینه بیناموس چرا کاری نکردی

الانم نمیتونم بگم اصلان💔😭بگم باز مطمئنم وعوام میکنه مخصوصا بابام فکرنکنم زنده ام بزارن میدونی چیه یه بار بابام امد گفت که اگر دخترام مثل دختر فلانی بشه خودم درجا می کشمش😭💔

اولین کارت این باشه که فقط به آینده فک کنی تو هر رشته ای .دوم دوستای دبیرستان که موندنی نیستند دوستا ...

والا دوستای دبیرستان ندارم که دوست بشم باهاشون 😃💔

میترسیدم میترسیدم ابجی💔😭بنظرت منی که کلاس هفتم یا ششم بودم زورم بهش میرسید؟ نه نمی رسید که هیج بدت ...

عزیزم بگردم🥺🥺🥺خدا آرامش بهت بده و دلتو آروم کنه 🙂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️