2777
2789

بری قسمت خون گیری و پذیرش آزمایشگاه کار کنی ی جوری نیست؟

به این شغل نمیخوام توهین کنم ولی خب کسی ک چهار سال درسای سخت و پیچیده ژنتیک و خونده اگر ی مدت (نه دائمی)این کار و داشته باشه تا بعدا توی قسمت های فنی و تحقیقاتی هم کار کنه نظرتون چیه؟ 

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرت برای شروع خوب نیس؟مرحله ب مرحله و آهسته پیش برو

همینشم سخته باید دوره برم واسش نمونه گیری حساسه بزنی رگ و خراب کنی دیگه هیچی.ولی خب نمیدونم..

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

همه از سطح پایین شروع به کار میکنن تا تجربه و مهارت یاد بگیرن

کسی که فوق لیسانس مدیریت بازرگانی داره هم از اول نمیزارنش مدیر حتی دیدم از فروشندگی شرکت شروع کرده

همه از سطح پایین شروع به کار میکنن تا تجربه و مهارت یاد بگیرنکسی که فوق لیسانس مدیریت بازرگانی داره ...

اخه خب خون گیری اصلا ربطی هم ب درسایی ک خوندم نداره رشته من تحقیقاتیه.ولی خب اصلا کار واسش نیست تو ایران بازار کار خراب

روزی که ترم ۴ بودم 🫤😅 رفتم کجا؟

رفتم تو مصالح فروشی ساختمان استخدام شدم 

🫤😂 واس همه کارگر و مرد 🫤😂بعد بابام دعوام می‌کرد عمو هام نصیحتم میکردم میگفتم عیب نداره مهم این بهم میگن خانوم مهندس تا چند سال بعدش که تونستم استخدام شرکت بشم

😅 دختر خوب پس بیخیال این حرفا باش از کجا میدونی شاید بعدش اتقاق و موقعیت بهتری نصیبت میشه 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
کار که عار نیست

عزیزم منم همچین حرفی نزدم که.خودم گفتم قصدم توهین نیست

یعنی خون میگیری 

علوم آزمایشگاهی هام اینکارو میکنن کجاش بده 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

اگ این شغل موقت 

و مقدمه ای برای رسیدن به مرتبه شغلی بالاتر با توجه به  رشته تحصیلیتون که خیلی هم رشته مهمی هس برای درمان بیماری ها 

حتما برین  هم شاغل میشین و تجربه کسب میکنین 

موفق باشین 

یعنی خون میگیری ? علوم آزمایشگاهی هام اینکارو میکنن کجاش بده

اره.اونا شیفتی میچرخن بین قسمتای مختلف.بخشای بیوشیمی و هورمون و میکروب و چمیدونم اینا هم میرن.ولی من فقط نمونه گیری و پذیرش و گفتم