2777
2789

بچه ها من شهریتانم و اتلیه به صورت حرفه ای که جاهای دیگه هست اینجا نیست  دوره فشورده دیدم ولی از آموزش یوتیوب هم پیش پا افتاده تر بود اگه کسی اتلیه داره لطفا کمکم کنه 

حس میکنم نمیتونم ب کسی تکیه کنم و باید هر چه زودتر کاری رو یاد بگیرم وگرنه دیگه نمیتونم شوهرم وضعش بد نیست ولی ب من خیلی نمیده و زبون داره رد میکنه با باشه حالا بزار پول بیاد پدرم هم دستش خالیه نمیتونه اصلا منو حمایت کنه تروخدا اگه میتونید به کن بگید چیکار کنم

یه مدت باید داخل یه آتلیه کار کنید . سرمایه هم میخواد هم برا اجاره مغازه. هم برای تجهیزات و دوربین

اینجا شهرستانه جایی نیست که برم دو تا هم بچهددارم نمیدونم چیکار کنم آموزش یوتیوب میبینم تمرین میکنم وای یه هفته دست نزنم یادم میره اعصابم رو خورد میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره