2777
2789

جاریم قهره

نمیذاره بچش بره

ولی گاهی شوهرش اونو میبره پیش خانوادش

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه خونه مادربزرگ نره پس کجا بره ؟

مطمئن باشین بچه اگه جایی بی مهری ببینه خودش دیگه اونجا نمیره 

اون طفل معصوم که گناهی نداره از همین الان تو مسایل بزرگترها قاتی شه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قهر نیستم ولی چون اونا شهرستان هستن فقط سالی یکبار میرم خونشون سالی ۳ ۴ بار هم تماس تلفنی داریم

اونا ترک هستن و من فارس. از من خوششون نمیاد و حتی یکبار نشده برم خونشون کلی تیکه بارم نکنن اوایل سالی چند بار میرفتم تماس میگرفتم احوالپرسی ولی الان فقط روز مادر پدر و عید نوروز تماس میگیرم 

همسرم هم بدون من و دخترم دیدن خانواده ش نمیره ولی تماس تلفنی زیاد دارن 

شوهره من حتی مناسبت ها هم پسرم و با خودش نیبره خونه مادرش 

حتی مسافرت هم بردتش با خانواده اش،

منم دوست ندارم مسافرت و نمیدونم و اینارو بچه رو با خودش بببره،ولی شوهرم،خیلی لجبازه،خیلی کینه ای،خیلی هم تلافی میکنه،

حتی سیزده بدرها با خانواده اش میره و بچه رو هم با خودش میبره

ااای بابا سخته واقعا ...

بله سخته،

من اصلا مخالف نیستم بچه رو نبره با اینکه مادرش اصلا بچه منو دوست نداره،

ولی اینکه سیزده بدرها پسرم با خودش میبره،یا شب های یلدا با خودش میبره اونور خیلی خاله زنکیه

حرف و حدیث بین عروس و مادرشوهر یا کلا خانواده شوهر زیاد پیش میاد قرار نیست پسر اون خانواده با پدر ما ...

نگفتم من چیزی میگم ، خود همسرم چنین کاری میکنه 😁

و در مورد خط دو کامنتتون بله ‌. اگر بستگان من هم بخوان احترام همسرمو نگه ندارن یا دعوایی پیش بیاد ، قطعا قطع رابطه میکنم . الویت من در هر حالتی همسرمه ، حتی اگر حق باهاش نباشه 

بعد ازدواج خانواده ی من همسرمه ، هرکسی جز این بستگان و فامیلن و درجه ی دوم فامیلی حساب میشن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نگفتم من چیزی میگم ، خود همسرم چنین کاری میکنه 😁و در مورد خط دو کامنتتون بله ‌. اگر بستگان من هم بخ ...

اسی تاپیکش در مورد مادرشوهرش بود 

گفت با من قهرن و فلان شماهم گفتی کسی با من مشکل داشته باشه همسرم با اون آدم قطع رابطه می‌کنه 

تاپیک در مورد خانواده همسر بود 

قهر نیستم اما توو شرایط مشابه تصمیمی برای رفتن همسرم و بچه م نمیگیرن چون خودشون باید تصمیم بگیرن 

اگر بچه م کوچیک باشه اجازه میدم بره چون شاید مادر شوهر خوبی برای من نباشه اما. ممکنه مادر بزرگ خوبی باشه

اسی تاپیکش در مورد مادرشوهرش بود گفت با من قهرن و فلان شماهم گفتی کسی با من مشکل داشته باشه همسرم با ...

خب درست گفتم 

باز هم میگم 

اگر‌ من به هر دلیلی با کسی قطع رابطه کنم ، همسرمم قطع رابطه میکنه 

کجاشو بد متوجه شدین ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan