2777
2789

یه کم صبر کنید عکسها جدیدا دیر میاد 

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ته ریمل عکس بذار تا بگم بهن

عکس دیر میاد. صبر کن. باشه؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
[QUOTE=367844260][/QUOTاحتمال ۹۰ اصلهزیر برچسب اگه مثل یه سوراخه حتما اصله

زیرشو دیدم یه چیزی مثل سوراخ بود.

وقتی میزنمش مژه هام خیلی قشنگ‌میشه ولی مشکلم اینه که خیلی میریزه پای چشمم. برای همین شک کردم که فیک باشه.تاحالا همچین ریملی نداشتم که بریزه پای چشمم.

زیرشو دیدم یه چیزی مثل سوراخ بود.وقتی میزنمش مژه هام خیلی قشنگ‌میشه ولی مشکلم اینه که خیلی میریزه پا ...

پس اصله علت ریختنش اینه ضد آب نیست و معمولا ریملهایخوب ضد آب نیست چون باعث ریزش مژه میشه بجز بعضی مارکها که ضد آبش م عالیه

پس اصله علت ریختنش اینه ضد آب نیست و معمولا ریملهایخوب ضد آب نیست چون باعث ریزش مژه میشه بجز بعضی ما ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم. اطلاعاتت عالیه 👍👍

اسی راحت شسته شد یا زیر چشمو سیاه میکنه؟

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^