چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
جآهای خوب و فروشگاهای معروف همه وو رو دارن ولی مک سخت گیر میاد
زیاد رو کرم پودر حساس نباش با یه ضد آفتاب معمولی و یه زیرسازی و بعدم یه پنکک ساده کار و در میاری کرم پودر پوست رو داغون میکنه فقط عروسی و مهمونی بزن باقی جاها فقط کرم ضد آفتاب و مرطوب کننده فقط تو ایرانه که خانم های جوان این همه پول لوازم آرایش میدن در اکثر جاهای دنیا این لوازم برای سن های بالا استفاده میشه که پوست چروک و پیر شان رو زیبا کنن شما پوست زیبا و جوان تان رو خراب میکنید البته من خودم گوش نمیکردم تا رسیدم به آیت حرف
لوآزمایش آرایش اصل رو در هایلند میدان آرژانتین میتونید پیدا کنید یا فروشگاه محسن تو خ پیروزی تهران ا ...
دست شما درد نکنه عزیزم.
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=367852469]موس هم وو و مک؟ مک اصلش پیدا میشه؟ vov هم خیلی وقته ندیدم. میتونم پیداشون کنم؟[/QUO ...
مرسی لطف کردی 🌸
زیاد رو کرم پودر حساس نباش با یه ضد آفتاب معمولی و یه زیرسازی و بعدم یه پنکک ساده کار و در میاری کرم ...
منم زیاد استفاده نمیکنم فقط تو مهمونیها ارایش میکنم و تو مراسم.
راستش پنکیک خیلی صاف و قشنگ میکنه اما پوست منو خیلی خراب میکنه.